NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
BLANK

BLANK

16.1K Reads 1.6K Votes 7 Part Story
•bello• By novelawawa Completed

+Satu peluang, aku harap aku boleh patah semula untuk dapatkan cinta kau. 

Atau, 

Aku patah balik untuk padamkan memori tentang kau. 

[ HIMPUNAN KISAH PENDEK ]

***
Kekadang gua berangan hingga melangit tentang sebuah kisah cinta. Tapi bukan semua penghujungnya bahagia. 

So, jemput baca beberapa short story hasil anganan gua ! 
Whoot whoot, arigatou ♥

Nama kawan baik crush aku. Dia ada crush kat aku jugak hahaha
Kejamnyaa author selalu buat ending sedih..
                              
                              tak berani nak bukak story lain..mesti sedih jugak
                              
                              hukhuk
                              
                              tapi disebabkan saya peminat tegar stories awak saya rasa ketagih
                              
                              karangan bhai.
Aku paling pantang kalau lelaki sentuh2 perempuan even tho beralas. Ew just eww
aku tak faham... kenapa Raizal peluk Erika? Diorang dah kahwin ke?
                              
                              Haih takpelah Nana. Lagipun, Raizal tu macam dinosaur je. 😏
                              
                              😂
-KucingTerbang- -KucingTerbang- Dec 15, 2016
Omg.. Ff kak wawa xpernh bt hati saya sedih emm ") mesti ni pengalaman sndri kan kan kan.. Stay strong k kak
nrlnatashaaa nrlnatashaaa Aug 04, 2016
Auch sedihnya. Baiknya nana. I hope one day boleh jumpa org mcm nana ni huhu. Btw the best la