BLANK

BLANK

20.2K Reads 1.5K Votes 4 Part Story
•unbellobuble• By novelawawa Completed

Satu peluang, aku harap aku boleh patah semula untuk dapatkan cinta kau. 

Atau, 

Aku patah balik untuk padamkan memori tentang kau. 

[ HIMPUNAN KISAH PENDEK ]

***
Kekadang gua berangan hingga melangit tentang sebuah kisah cinta. Tapi bukan semua penghujungnya bahagia. 

So, jemput baca beberapa short story hasil anganan gua ! 
Whoot whoot, arigatou ♥


cover by @yosope

  • blank
  • fiction
  • heartwarming
  • humor
  • imagination
  • love
  • malay
  • novelawawa
  • romance
  • unlogical
Kejamnyaa author selalu buat ending sedih..
                              
                              tak berani nak bukak story lain..mesti sedih jugak
                              
                              hukhuk
                              
                              tapi disebabkan saya peminat tegar stories awak saya rasa ketagih
                              
                              karangan bhai.
Uiit....dah macam suami isteri jek.... Bila kau kahwin dengan katil kau tu
muffinbusuk muffinbusuk Sep 03
apani😭😭😭😭😭😿😿😿😿😿😿😿😭😭😭😭😭😭
Haish.. Ayah  zahid nih cari pasal lah... Kau ingat kau ketua keluarga boleh buat ape ape ke?! Setan! Geram siot😡😡
aku tak faham... kenapa Raizal peluk Erika? Diorang dah kahwin ke?
                              
                              Haih takpelah Nana. Lagipun, Raizal tu macam dinosaur je. 😏
                              
                              😂
seobiitn- seobiitn- Oct 10
betul kak wa. tak semua kisah cinta berakhir dengan happy ending, betul tak ? '))