BLANK [Short Stories]

BLANK [Short Stories]

6.2K Reads 502 Votes 4 Part Story
ⓦ By novelawawa Completed

Satu peluang, aku harap aku boleh patah semula untuk dapatkan cinta kau. 

Atau, 

Aku patah balik untuk padamkan memori tentang kau. 

[ HIMPUNAN KISAH PENDEK ]

***
Kekadang gua berangan hingga melangit tentang sebuah kisah cinta. Tapi bukan semua penghujungnya bahagia. 

So, jemput baca beberapa short story hasil anganan gua ! 
Whoot whoot, arigatou ♥

good job 👍👍 !! biasanya cerita ni pasal perempuam tapi kali ni pasal lelaki puak .. aku nangis yg part last sekali tu 😭
Happy ending walaupun mcm kecewa sikit tapi takpe. Best best! hihu
kyna_gafar kyna_gafar Apr 09
HAHAHA. kalau aku jadi nana pun, aku akan buat benda yg sama. ehehe.
-chocobaeri -chocobaeri May 29
English nyer ;
                              
                              
                              If you love someone, you should let them go. If they really were meant to be with you, they will comeback. But if not, hunt it down and kill it  ;-)
Sedih gilo weii . Tak pernah wa jumpa cerita sadis sampai mcm ni sekali , yang penting idea tak kliche . Tumbs uppppp :)))
Auch sedihnya. Baiknya nana. I hope one day boleh jumpa org mcm nana ni huhu. Btw the best la