Unexpectedly [Voltooid]

Unexpectedly [Voltooid]

105K Reads 7.7K Votes 67 Part Story
~Nadine~ By nadineschalkwijkx Completed

Het leven van Elise (15) staat op zijn kop als haar ouders besluiten om te verhuizen naar het afgelegen Lakefield, aan de rand van het bos. Elise ziet het niet zitten, ze heeft haar hele leven in de stad geleefd en moet al haar vrienden achterlaten. Maar eenmaal in Lakefield is het bos minder erg dan ze had gedacht. Wanneer Elise vreemde dingen begint te zien gaat ze midden in de nacht op onderzoek uit. Ze komt terecht in een wereld die anders is dan alles dat ze kent.

~Ik kan niet anders dan de zwevende lichtjes volgen. Ze bewegen steeds sneller. Na een tijdje ren ik door het bos achter de lichtjes aan die vrolijk op en neer dansen. Het interesseert me niet meer waar ik heen ga en ik heb het niet eens door als ik het meertje passeer. Ik blijf maar rennen achter de lichtjes aan, ze blijven sneller gaan. Ik kan ze bijna niet meer bijhouden, tot we opeens op een open plek zijn. De lichtjes stoppen abrupt met bewegen, maar beginnen dan om me heen te draaien. Ik wordt er duizelig van. Toch zijn de lichtjes prachtig, ik kan mijn ogen er niet van af houden. Ik volg ze, draai met ze mee, ik spring achter ze aan. Tot ze allemaal doven en ik plotseling plompverloren op de open plek sta in het maanlicht, zonder een flauw benul waar ik ben. Ik merk dat ik het koud heb, ik ril en krimp ineen als ik zie hoe donker het eigenlijk is. Dan hoor ik opeens een stem achter me. 

"Hallo, prinses."


Hoogste ranking: #1 fantasy

 • avontuur
 • bovennatuurlijk
 • elfen
 • fantasy
 • faunaten
 • liefde
 • natuur
 • romantiek
 • spanning
 • tweeling
crzy_x crzy_x Apr 17, 2017
Welke app gebruik je om je covers te maken? Ze zijn namelijk heel mooi! xx
VAKANTIEBOEKENNL VAKANTIEBOEKENNL Jul 17, 2017
Super leuk boek ! Zou je hem willen promoten als vakantie boek, dit kun je dit gemakkelijk doen met onze GRATIS sticker. Ook wordt je boek gepromoot door ons als tips voor mensen. Meer info kun je vinden via ons MEE DOEN boek. 😀☀️ IEDEREEN KAN MEE DOEN ☀️
CynthaStoryWriter CynthaStoryWriter Apr 12, 2017
Wow echt super cool, helaas was ik toen al in het boek begonnen
elili000 elili000 Jun 25, 2016
holy!! kei goede trailer krijg alleen maar meer zin om te lezen!!
Elise1551 Elise1551 Aug 01, 2016
Ik zag het staan en het lijkt me leuk 
               
               
               Toen ik veder de samenvatting las zag ik veder mijn naar er in komen
Myrtle-San Myrtle-San Sep 04, 2016
super tof ik zou zelf helemaal niet op het idee zijn gekomen! x