NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
CERCURI INTUNECATE: Pierduta timp de sapte vieti

CERCURI INTUNECATE: Pierduta timp de sapte vieti

19.6K Reads 2.1K Votes 32 Part Story
Delilah Smoke By DelilahSmoke Updated May 17

Angela se cutremura cu gândul la așteptările părinților ei, acum în prag de absolvire a liceului. Facultatea de Medicină pentru mama ei? Sau Politehnica, pentru tatăl său? Doar așa putea moșteni „imperiul" Popovicilor. Ce nu știa Angela, era că viața ei urma să se întoarcă cu susul în jos când avea să își primească adevarata moștenire. Angela, copila de abia ieșită de pe băncile liceului, are doar câteva luni să se maturizeze. 
  Theioa, misticul antic, a cărei magie rămase pierdută timp de șapte reîncarnări umane, trebuia cu orice preț readusă la suprafață. Soarta lumilor lor depindea de asta. Urmările nesabuinței Theioei au pus și pun în pericol viețile tuturor. Misticul care a reușit cu secole în urmă să-și salveze semenii și să pună capăt razboiului dintre lumi era veriga care avea să-i unească pe toți și de această dată.
  Magie, blesteme, iubire și trădare. Mistici, vampiri, licantropi, demoni, îngeri și dimensiuni fermecate. Existența acestora cât și a lumii oamenilor depind de puterea Angelei de a-și recăpata și accepta „mostenirea".
  
  ------------------------------------------------------------------
  Mii de multumiri Lidiei Alina Nicolae pentru coperta.
    ------------------------------------------------------
    © 2016 DelilahSmoke

Din ce am citit până acum, cartea ta e foarte interesantă. Păcat că lipsesc virgule înainte de conjuncțiile ,,dar", ,,iar", ,, însă" și ,,ci". Mai apoi, ar trebui să folosești linia corectă de dialog (—). În rest, ai o carte foarte bună, felicitări!
alittlewriter84 alittlewriter84 Jun 09, 2016
La fix!!! ;)..e destinul să citesc această carte! sau pură coincidență dar oricum îmi place!!!Bravo!!!
Se putea sa nu dau de o carte cu numele Lucifer? 😂
               Tocmai porecla mea 😂😂😂
Oh, pisicuță! Iubesc atât de mult animalele, încât odată i-am zis lui tata sa le luam pe toate de pe stradă și să le aducem la noi acasă. Mi-a zis că sunt nebună! :))
Măcar aici sunt de acord cu tine, Sebastian! * Rostindu-i numele printre dinți pentru că mi se pare că ascunde ceva*
Shadow_Wings Shadow_Wings Jul 12, 2016
So... Am cartea aceasta de ceva vreme in biblioteca, si acum incerc sa-mi dau seama de ce o evitam. Ai talent! Nu te ingrijora in privinta virgulelor. Probabil iti vei imbunatari scrisul pe parcurs. Chiar si cei mai buni fac greseli.
               Spor :D