CERCURI INTUNECATE: Pierduta timp de sapte vieti

CERCURI INTUNECATE: Pierduta timp de sapte vieti

20.7K Reads 2.4K Votes 32 Part Story
Delilah Smoke By DelilahSmoke Updated May 17

Angela se cutremura cu gândul la așteptările părinților ei, acum în prag de absolvire a liceului. Facultatea de Medicină pentru mama ei? Sau Politehnica, pentru tatăl său? Doar așa putea moșteni „imperiul" Popovicilor. Ce nu știa Angela, era că viața ei urma să se întoarcă cu susul în jos când avea să își primească adevarata moștenire. Angela, copila de abia ieșită de pe băncile liceului, are doar câteva luni să se maturizeze. 
  Theioa, misticul antic, a cărei magie rămase pierdută timp de șapte reîncarnări umane, trebuia cu orice preț readusă la suprafață. Soarta lumilor lor depindea de asta. Urmările nesabuinței Theioei au pus și pun în pericol viețile tuturor. Misticul care a reușit cu secole în urmă să-și salveze semenii și să pună capăt razboiului dintre lumi era veriga care avea să-i unească pe toți și de această dată.
  Magie, blesteme, iubire și trădare. Mistici, vampiri, licantropi, demoni, îngeri și dimensiuni fermecate. Existența acestora cât și a lumii oamenilor depind de puterea Angelei de a-și recăpata și accepta „mostenirea".
  
  ------------------------------------------------------------------
  Mii de multumiri Lidiei Alina Nicolae pentru coperta.
    ------------------------------------------------------
    © 2016 DelilahSmoke

Salut, îmi cer scuze pentru incomodități, dar aș dori să vă prezint o nouă idee pentru cărți de citit, cartea se numește ''Casa cu Secrete''. Vă mulțumesc și îmi cer scuze din nou. :D
În mod normal aş zice "maică-mea be like:", dar nu e cazul că eu ştiu şi ce liceu, facultate, job o să am, cu cât o să fiu plătită şi câte ore o să lucrez pe săptămână.
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               *Dar tot nu ştiu ce vreau să fac azi*
alittlewriter84 alittlewriter84 Jun 09, 2016
La fix!!! ;)..e destinul să citesc această carte! sau pură coincidență dar oricum îmi place!!!Bravo!!!
Shadow_Wings Shadow_Wings Jul 12, 2016
So... Am cartea aceasta de ceva vreme in biblioteca, si acum incerc sa-mi dau seama de ce o evitam. Ai talent! Nu te ingrijora in privinta virgulelor. Probabil iti vei imbunatari scrisul pe parcurs. Chiar si cei mai buni fac greseli.
               Spor :D
GabrielaOana8 GabrielaOana8 Jun 29, 2016
Doamneeeee ...Ma bucur ca te am cunoscut !Ai talent,fetito ! :) :*
SerenadeOfDeath SerenadeOfDeath Jun 13, 2016
Imi place felul in care povestesti si simt ca povestea se indreapta intr-o directie buna dar nu pot sa nu remarc faptul ca majoritatea semnelor de punctuatie nu sunt tocmai unde ar trebui, in special virgulele. E pacat. Ar trebui sa editezi un pic.