NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[C] Dear Mr.Neighbour + Park Jimin

[C] Dear Mr.Neighbour + Park Jimin

75.1K Reads 7.7K Votes 34 Part Story
Cherry Bomb By nochukook- Completed

Park Jira dan Park Jimin, berjiran sejak kecil tapi tak pernah berbaik. Selalu bergaduh ada la!
  
  Tapi, ada satu perkara yang Jira tak tahu tentang Jimin, Mr Neighbournya itu. Perkara apa yang Jira tak tahu tu?
  
  Kenalah baca ff ni ^^
  
  Vote and comment juseyo

Uyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyu. Kalau sye jd neighbour jimin, hari2 sye ngorat dye. 😍
Ahahahaha....dhlah nme aq jira lps tu dlm ff nie lak watak yg nme jira nie perangai dia sebijik mcm aq😂😂😂😂... #adakah ini dinamakan jodoh😂😂😂. #jkjk...#goodstory author👍👍👍
LemonadeChim LemonadeChim Jul 20, 2016
Heshh pompuan ni same je ngan kawan² aku.Jadi jimin haters😢apa salah dia (ಥ_ಥ)
Amboi kau! Pendek2 tu lh yg abunk abs ko tau? Kalau kau dh tengk baru kau tau langit tu tinggi ke rendah
awkwrd13 awkwrd13 Feb 23
Lawak do! Mujur bukan mark kau srs aku nk recommend kau baca HAHAHAHA @Haqifays25
LemonadeChim LemonadeChim Jul 20, 2016
Rileks la jira.Aku selalu bangun pukul 11 tau😂😂itupun kalau aku tidur balik lepas subuh😂😂😂😂