OUR OPPA> [ xiumin x Gfriend FF ]_complete

OUR OPPA> [ xiumin x Gfriend FF ]_complete

10.9K Reads 819 Votes 26 Part Story
KimNamie00 By babywen95 Completed

#BTS #GFRIEND #XIUMIN


IKUti kisah xiumin abang sulung kepada 6adik yeoja nya. setelah kepergian appa dan omma mereka ...xiumin sebagai oppa telah mengambil ahli tugas appa dan omma nya untuk menjaga ke semua adik nya iaitu. yuju, umji, sowon, yerin, sinb dan eunha. berpindah ke korea dah mengubah semua kehidupab mereka..di mana semua nya bermula kisah cinta persahabatan..dan sukacita... 



sikap manja 6yeoja itu dan selalu menimbul kan masllah tak perna buat xiumin letih dan leka melayan kerenah adik nya. bagi xiumin mereka adlaah segala nya..sehinga lah suatut masa. semua nya herubah dalam sekelip mata .kegembiran berubah jadi kesedihan Kasih sayang berubah jadi kebencian...



.

.

.

perwatakan:


umji yeoja tercengeng antara 6beradik..ceria tapi cepat menangis pasangan jimin..


sowon..unnie tertua mereka. seorang ambil berat dan suka memasak namun terkadang gagal pasangan jin..


yerin

yeoje pelupa..setiap henda yang ia buat akan .di lupa kan dalam berapa detik..seorang ceria pasangan suga . 


eunha

yeoja paling lemah...namun ada sikap lembut. sering jatuh sakit dan perlu kan seseoeang menjaga nya. pasangan namjoon


sinb

yeoja paling cantik..dab ramai namja yang ingin.men dekati nya. namun psangan nya ada lah V..


yuju

satu² nya yeoja paling bising dan banyak kenakalan nya..jika di sekolah xoumin pasti di pangil sebab kan yuju..bermusuhan dengan jungkook trouble maker..dan di sukai oleh jhope



xiumin abang penyayang ambil berat memasak dia lah omma dan dia lah appa..



.

.

.

VOT TAHU..JANGAN TAK VOTE, FF NI ADA 25EPISODE HOPE KORANG ENJOY LAH,

No comments listed yet.