Prinţesa Azraatului Vol. 1 Demon dezlănţuit

Prinţesa Azraatului Vol. 1 Demon dezlănţuit

41.8K Reads 3.7K Votes 40 Part Story
DyanaPislaru By DyanaPislaru Updated Jun 29

"Sunt un demon! Destinul mă îndeamnă spre întuneric, natura mea îmi spune că trebuie să fiu malefică, însă inima mi-a fost atinsă de o altă magie, mult mai puternică: dragostea! Lupt pentru supravieţuire, lupt pentru a-mi demonstra, mie şi celorlalţi, că sunt mai mult decât fiica Cerberului, Demonul Suprem. Nu natura mă face bună sau rea, ci acţiunile! Mi-e teamă doar că, în lupta mea pentru dreptate şi dragoste, voi pierde din vedere adevăratele valori şi voi îmbrăţişa întunericul din mine."

Am citit doar Prologul, dar sa fiu al naibii daca nu m-a prins rau de tot. Trebuie sa stiu ce se intampla mai departe. Super, Dyana. Te pup❤
IvanaJaya IvanaJaya Jun 28, 2016
Zici că-s eu într-o situație jenantă sau înfricoșătoare 😊
- - May 30, 2016
Mă crezi că nu m-am așteptat să îmi placă atât de mult? Am început să o citesc la școală și abia am așteptat să ajung acasă să comentez și eu puțin.
               
               Ești extraordinară, și în limbaj, și în capacitatea ta de a ne ține în suspans 😍😚
Selrenee Selrenee Feb 12
Un capitol intens. Nu stiu cum de nu am dat de povestea ta inainte, primul capitol ma impresionat, abia astept sa citesc mai departe.
siwtd13 siwtd13 Jul 14, 2016
Nu am mai citit de mult ceva despre demoni, m-a ținut puțin cu sufletul la gură capitolul acesta. Destul de interesant, ceva puțin mai nou pentru mine și îmi place :D
- - Feb 28
Intresting idea start you have here. I'm interested to read more how the story turns out.