NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Honey ✔

Honey ✔

328K Reads 13.3K Votes 46 Part Story
suen By suenshenn Completed

"Kenapa you panggil I, Fahrin? Semua orang panggil I, Ryan,"- Fahrin

"Because Ryan is too mainstream," - Rose 


Sweet Tooth Café & Bakery menyediakan yang manis-manis sahaja. Dessert manis, senyuman manis, muka owner manis, ayat pickup line nak mengurat pun manis.


Tapi bila Ryan Fahrin (si mamat possesive yang mungkin juga pesakit bipolar) jejakkan kaki dekat kafe tu, misinya hanya satu. Menawan si Rose yang manis. Manis seperti honey.


"You tak payah panggil I honey kut! Boleh je panggil Rose," - Rose

"Sebab Rose terlalu mainstream," -Fahrin

"Mana ada!" - Rose

"Betul la. Ada Rosmah Mansor, Rosnah Mat Aris, Rosalinda Ayamo, and.. and... Mak Ros Kilauan Emas. See?" - Fahrin






But everyone has the darkest past that should be hid forever, ey?

kekupu kekupu Jul 01, 2016
Niceeee...bahasa yang simole dan senang faham. Nama yang tak panjang berjela for sure not Tengku..real sikit👍👍
crimsomnia crimsomnia May 31, 2016
Suen..mohon jangan nak buat sekuel..pasal kebahagiaan Azra dengan Nazreen.Buatlah pasal Emiliya dengan Amry..hehehe
isyra_ isyra_ Dec 12, 2016
Hahahahaha weh aku selalu gak kena kan member. Sbb diorg rapat gila. Since sekolah pergi balik sama2. Masuk u dpt sama, hostel sama. Mana2 baju sama. Geli siak