NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Me vs You

Me vs You

23.5K Reads 1K Votes 36 Part Story
FL By fvrvhlee Updated 6 days ago

Barangkali ini kisah cinta yang biasa atau boleh jadi paling luar biasa yang pernah anda baca. Siapa tahu penghujungnya macam mana?

Adlina Haziqah vs Aqash Hizami Lee.

Bayangkan si anti cinta berjumpa dengan playboy terkenal dan bersama-sama dalam satu kelas, satu sekolah. Siapa anjing, siapa kucing? 

Jadi, siapa yang menang? Siapa pulak yang makan hati?

*****

"Woi! Kau ingat kau comel macam tu, semua orang suka ke? Ingat semua nak datang and sujud kat kau? Kau boleh pergi mampuslah!" jerit Adlina Haziqah sepuas hati sambil badannya ligat cuba meloloskan diri daripada cengkaman ketua pengawas di sekolah merangkap teman karibnya.

Aqash Hizami Lee sekadar tersengih busuk melihatkan muka merah gadis itu menahan amarahnya sejak dari tadi. Didekati gadis itu tanpa sebarang gentar. Bulat mata Adlina memerhati Aqash yang masih berlagak tenang.

Aneh. Marah pun cantik. Dia ni manusia ke apa? 

"Adi...."

"Nak apa, setan?!"

"Aku macam dah penat nak keep going dengan perempuan lain. So, I think I should give a try and stay with you in this relationship. Could be you're my soulmate ever after. Fullstop,"

"Relationship my ass!"

*****

Kalau betul bersama, mereka boleh bertahan ke?

p/s : still dalam proses bab editing. Most of the chapter akan diubah dari semasa ke semasa.

jbaekmi jbaekmi May 31, 2016
Apa yang aq baca ni? Geli makk aii 🙈 nasib baik mimpi 😂😂