BUDAK

BUDAK

76.4K Reads 4.9K Votes 28 Part Story
be.me By girlbeats Updated Jan 13

Kisah seorang gadis yang bernama Farah Nur Syazlin. Kecil molek orangnya. Siapa yang melihat pasti akan terjatuh hati. Tapi jangan menyesal setelah melihat perangai brutalnya. 
Perangai yang sentiasa berubah. Bila happy, ketawanya mengalahkan pontianak! Bila marah, nasib kau lah nak! Bila moody, minta maaf lah banyak banyak!

Hobi yang paling digemari, mengurat Abang Pengawas pujaan hatinya. Uishh. 

"Oh abang pengawasku!"

"Kau nak apa?"

"Tak guna. Aku rindu kau lah! Arghhhhh I MiSS YOu!!!!"

"Ops sorry aku tak layan budak gedik. Bye!"

Tanpa dia sedari, orang yang dipuja dan dirindui hanya melukakan hatinya. Tetapi orang yang tidak di sangka sangka, begitu mencintainya.

"Anytime you call me it no metter where I'm, I always be there, like you've been there. If you need me closer, I'll be right over. I swear!"

mequeen_ mequeen_ May 23, 2016
Tak tahu kenapa kena mention mak mah tapi srsly, cerita ni best gila :'))))))
adilazahid adilazahid Nov 25, 2016
best gile intro!!! next bab mstilah lagi syok nak bca!!! mcm orng gile dh aq dok glak sorang2 hahahaha
adilazahid adilazahid Nov 25, 2016
HAHAHAHA ni sumpah klakar!!!! mdah terhibur bile bca ths stry..