NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Căsătorie Peste Noapte

Căsătorie Peste Noapte

519K Reads 23.1K Votes 40 Part Story
ᄂΣΛ ΛЯMƧƬЯӨПG By LeaArmstrong Completed

Se îndreptă glonț spre scaun, fără a observa însă că nu era singurul care își dorea acel loc. Cred si eu, era singurul loc rămas la bar, locul în care puteai să ceri barmanului orice, oricând, fără a fi nevoit să stai prea mult să aștepți. 

Vru să se așeze pe scaun, însă, în același timp, o fată micuța de statură si cu bucle aurii voi a face același lucru ca și el. Amândoi voiră a se așeza pe scaun, însă nici unul nu fu conștient de prezența celuilalt, așa că mare le fu mirarea când se ciocniră amândoi, făcând contact cu podeaua într-un mod mai special. 

Din fericire, el nu prea avea de ce se plânge, poate doar de praful ce se așternuse pe pantaloni lui din cauza contactului cu podeaua. Însă nu pot spune același lucru și despre ea. Fiind " cocoțată" pentru prima dată pe niște tocuri de cinsprezece centimetri, se dezechilibra, ajungând la podea cu piciorul într-o poziție tare incomodă.

xmentalist xmentalist Sep 01, 2016
Dacă s-ar găsi pe la toate barurile tipi d-ăștia să-ți facă oferte :))) și da, eu acum aflu că "Petale Uscate" e volumul 3, hai că merge :))))
ElenaOana15 ElenaOana15 Jul 16, 2016
Mai fato, scumpo, papusico nici nu stiu cum sa iti mai spun ( no , glumesc doar) esti muuult prea modesta, scrii foarte bine iar cartea e super interesanta!!! Felicitari! Sunt curioasa cum o sa traiasca aia doi impreuna timp de un an 😂😂
RuxYRose RuxYRose Aug 30, 2016
Avem si noi una in clasa, tot blonda, care ne ia bancile si scaunele cica " scrie numele ei pe el"
TimeaTimis TimeaTimis Feb 05
Daca voi face si eu asa cu băiatul pe care il plac, o sa ne casatorim? 😂😂😂
RuxYRose RuxYRose Aug 30, 2016
Avem si noi una in clasa, tot blonda, care ne ia bancile si scaunele cica " scrie numele ei pe el"
ElenaOana15 ElenaOana15 Jul 16, 2016
Cartea ta e mult mai buna decat a mea, insa mi-ar face placere daca ai arunca o privire, nu am prea multi cititori( mda stiu, sunt sincera 😂) si nu stiu daca sa o continui, e o idee mai ciudata... 
               As fi incantata daca mi-ai da o parere. Merci 😀✨