Crush Aku Suami Aku

Crush Aku Suami Aku

164K Reads 7.6K Votes 41 Part Story
Nur Fatin Mat Daud By nurfatinmd Completed

"Jangan harap aku layan kau macam bini aku. Kau takpe ar dah lama suka kat aku en? Aku ni yg seksa kena hadap kau!" -ZIYYAD MAZRUL

Hati perempuan mana yg tak retak bila hari-hari kena marah dengan suami. Eh bosanlah asyik kena marah je. Eliya tekad untuk membuat Ziyyad jatuh cinta kepadanya. Lelaki yg sudah lama diminatinya sejak sekolah telah menjadi suami yg sah untuk Eliya tanpa diduga.

"Kau benci aku ye Ziyyad? Takpe kau tunggu nanti kau yg akan gilakan aku" -NUR ELIYA

Attention ! ✋
Segala 'persamaan' dgn cerita lain mungkin secara tidak sengaja . Sy tak tiru 'Sayangku Kapten Mukhriz' . Memang sy minat Niena Baharun dan cerita ni sy tulis sebelum drama tu keluar kt tv .

Wow bgusnya aten..ade bakat jd novelis nih....bleh doh slow 2..
Saya biasanya jadi silent reader je tak vote tak komen tapi cerita ni best la bagi saya. Kipidap
amelnism_ amelnism_ Apr 06
woiii . best gileee . smbung arrr . alaaaa . . 😜😜😜😜
AyneHmdn AyneHmdn Nov 11
Kenapa mesti form 4 dgn form 5 jgk aish ni yg pasrah ni 😂💔