NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Architect Milik Dia

Architect Milik Dia

81.9K Reads 3.9K Votes 32 Part Story
skyaaz By skyaaz Updated Nov 08, 2016

Ardeana Reesa, elegant dan bergaya namun pelik minatnya. Dia mempunyai kisah sedihnya tersendiri.
Syed Haiqal, seorang playboy merangkap CEO Verna Holdings. Dia menyesali perbuatannya dalam satu peristiwa dahulu. Mimpi ngeri sering menghantuinya tiap malam. Dia sering ego terhadap Ardeana.

"Sukahati saya la nak suka bunga ni! Bunga rose biru ni cantik apa!"-Ardeana Reesa
"I rsa you ni buta kot. Bunga ni bknnya wujud pun."- Syed Haiqal

Outfits selalu hitam, kasut asyik merah dahtu sekarang rupanya Ardeana ni memang minat dekat ros biru pulak dah!

"Saya memang minat dekat benda yang tak wujud atau benda yg org jarang minat"-Ardeana Reesa
"You ni memang pelik dari lahir ke?"-Syed Haiqal

"I suka you. You maybe pelik tapi, I sanggup tunggu you, sebab you're my Angel Red Shoes."- Nik Aiman

Ros biru itu menyingkap rahsia masing-masing. Apakah kaitan ros biru itu dalam kehidupan Ardeana dan Haiqal? Adakah Ardeana Reesa milik Syed Haiqal?

Damia_Ilya Damia_Ilya 7 days ago
Seriously...  Saya form 3 tinggi 154... Itupun pangil rendah dlm kelas...
Syed Nazim.. Ermm mcm prnh dgr je.. Tpi sape ehhh... 
                              
                              Jap.. Ayh Syed Nafiz kan? 
                              
                              Syed Nafiz Syed Nazim..