NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Gadis Misteri Itu..Aku.(STOP Update)

Gadis Misteri Itu..Aku.(STOP Update)

31.2K Reads 1.6K Votes 19 Part Story
MissSyuhada By MissSyuhada Updated Nov 04, 2016

QASEH NUR SAKINAH..Gadis yang dilabel sebagai 'hodoh' kerana memakai braces semasa sekolah menengah.Namun,dia menghilang apabila naik ke tingkatan 4.Tiada siapa yang tahu kemana dia pergi dan menghilang.
TENGKU MUHAMMAD DANIAL SHAH..Penyebab kehilangan Qaseh Nur Sakinah tanpa dapat dijejaki.Namun dia tidak tahu kehilangan Qaseh itu berpunca dari dirinya.

"Kau blah la!Dasar hodoh!Kau tak layak la ada kat sekolah elit ni!Kau punca nama baik sekolah ni tercemar!Dasar hodoh!"

Qaseh hanya mampu menangis.Tidak mampu untuk dia membalas kata2 pemuda yang telah bertakhta di hatinya itu sejak pertama kali mereka bertemu di tingkatan 2.

Kemunculan semula Qaseh Nur Sakinah dengan membawa imej yang baru.Dari atas sehingga ke bawah dirinya dibaluti dengan kain untuk menutup auratnya.Pemuda bernama Tenku Danial Shah tidak lagi bertakhta dihati.Namun kadang2 nama itu muncul jua dalam fikirannya.Rindunya kepada pemuda itu hanya Allah sahaja yang tahu.
Kehendak umi dan walidnya hanya mampu dipatuhi.D

Hn_sym Hn_sym Nov 12, 2016
And the same time,perkataan tu muncum di benak fikiran aku😂...Ya Qaseh we're same
_yaniJ _yaniJ Jul 02, 2016
Wahh jahatnyaa laki tuu..mcm la dye hensem sangat..haha.. okey sis mcm Best je cite ni..