NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Gadis Red Lips (18SX)

Gadis Red Lips (18SX)

266K Reads 3.1K Votes 13 Part Story
crlsyf By jihacoral Updated Apr 10, 2016

Gadis yang mempunyai perangai jelik yang tidak mampu diubah dengan berbuat apa-apa melalui sikap fizikal dan mentalnya.

Jelik.

Ariana Sofea, keras kepala dan tidak kisah dilabel 'anak' yang tidak berguna. Keluar malam bersama Mikail umpama rutin harian padat.

Ni life aku!


Reef Putera. Jangan nak tunjuk hero belang kau depan orang lainlah. Kau tu apa kurangnya? 

Suami yang dinikahi selepas tangkap basah?

#Jangan sampai rahsia kau terbongkar!#

Walaupun maruahnya dipijak-pijak oleh Reef Putera, tapi hakikatnya punca keretakan keluarganya sebahagian berpunca darinya.

"Perkahwinan ni, sebab kena tangkap basah je!"

Aku diherdik.


Untuk mengetahui kisah rumit Gadis Red Lips cinta dari tangkap basah, disini akan menyingkap seribu satu persoalan, dendam dan sebagainya.





Mature contents! (18SX)
Mengandungi unsur dan perkataan yang sedikit lucah dan kasar!

This warning because chapter 1 je dah terbit motif this 18+++

jihacoral jihacoral Apr 08, 2016
Teringin nk ade fllowers ramai.
                              
                              Anywy, thanks. Keep reading