Isteri Simpanan, Jeon Jungkook + J.j.k

Isteri Simpanan, Jeon Jungkook + J.j.k

592K Reads 49.9K Votes 63 Part Story
yennul. By ynnlblacky Updated 3 days ago

Aku sekadar isteri simpanan bagi Jeon Jungkook .. .

"And kalau special pun, maybe kau ni kategori tempat aku tempiaskan nafsu aku." 

"Atau lebih tepat, Isteri Simpanan aku."

"Saya cuma takut. Takut...saya mula bencikan awak."

"Saya cintakan awak, Jeon Jungkook."

Tiada hubungan istimewa antara kami. Hanya penuh dengan kebencian yang takkan hilang dan tak mungkin larut.

Ya, aku hanya Isteri Simpanan, Jeon Jungkook.

+ highest ranking - #1 in fanfiction

Jin_Wifeu_OFC Jin_Wifeu_OFC Nov 30, 2016
Bkn kau yg hempuk aq..aq yg hempuk kau - min jung. Xde salah dia yg ttba mrah
NurulSalwani NurulSalwani Nov 30, 2016
Author... 
                              kenape author buat saye macam nih😭😭 
                              Saye sebenar malas nk membace tapi bile thu je yg author update story nih terus ade semagat nk bace!!😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
7bangtans 7bangtans Dec 26, 2016
Aippp dia yang suka suki tarik orang... salahkan orang lain pula😂😂
chimchim_jmn19 chimchim_jmn19 Nov 30, 2016
Tak sedar dri ke ape?  Hg yg peluk min jung pastu nak mngamuk nak cover malu ke ape 😂
miysha_27 miysha_27 Dec 22, 2016
Min jung, kau tinggal je lah dekat rumah aku.~~ cian kau.. Hahaha. Joke
ParkHanaImnida_ ParkHanaImnida_ Dec 25, 2016
Semua marah😂😂 tapi ego jugak si jungkook dalam cerita ni