[PRIVATE] Isteri Simpanan, Jeon Jungkook +jjk (S1 & S2)

[PRIVATE] Isteri Simpanan, Jeon Jungkook +jjk (S1 & S2)

1.1M Reads 93.8K Votes 62 Part Story
—yennulswaggais. By ynnlblacky Updated Oct 27

Aku sekadar isteri simpanan bagi Jeon Jungkook .. .

"And kalau special pun, maybe kau ni kategori tempat aku lampiaskan nafsu aku." 

"Atau lebih tepat, Isteri Simpanan aku."

"Saya cuma takut. Takut...saya mula bencikan awak."

"Saya cintakan awak, Jeon Jungkook."

Tiada hubungan istimewa antara kami. Hanya penuh dengan kebencian yang takkan hilang dan tak mungkin larut.

Ya, aku hanya Isteri Simpanan, Jeon Jungkook.

+ highest ranking - #1 in fanfiction

[WARNING] Maaf saya terpaksa privatekan fanfic ni atas sebab-sebab yang tertentu. Kepada readers yang belum follow saya, sila follow saya untuk baca setiap chapter yang telah diprivatekan.

  • amerika
  • byuntae
  • engaged
  • halla
  • hate
  • jungkook
  • kook
  • leejongsuk
  • love
  • maid
  • married
  • min
  • minjung
  • parkjimin
  • psycho
  • reader
  • sad
  • suk
  • sweet
Binijihoon- Binijihoon- Sep 30
Kuajo halla dhla rembat haseben aku senyap senyap tabagi tahu aku taguna
kuong ajor kau . Sat lagi aku kejar kau siap aku ambil kuali untuk pelangkung kau . kalau aku dpt kau , aku humbT kau dalam ICU .
eyyyy geram je aku dgn biskut hangit ni lahh..aku nk je cmpak kau dlm sungai Han tu😑😂
leehye_ leehye_ Aug 11
Author please buat plot twist biar minjung senanya ank org kaya lagi kaya dr org terkaya di dunia ha amek engko jungkook amuah setepek
FasyaRamli FasyaRamli Jul 03
BAB* HALLA SEDAR DIRI KAU TU KAU CUMA NAK HARTA JUNGKOOK JEKAN SIA* PUNYA BETINA MURAHAN
Binijihoon- Binijihoon- Sep 30
Walaupun anda garang anda tetap no 1 di hati sayaa JEON JUNGKOOK *flip hair*