NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[PRIVATE] Isteri Simpanan, Jeon Jungkook + J.j.k (S1 & S2)

[PRIVATE] Isteri Simpanan, Jeon Jungkook + J.j.k (S1 & S2)

796K Reads 67.4K Votes 50 Part Story
y. By ynnlblacky Updated 6 days ago

Aku sekadar isteri simpanan bagi Jeon Jungkook .. .

"And kalau special pun, maybe kau ni kategori tempat aku tempiaskan nafsu aku." 

"Atau lebih tepat, Isteri Simpanan aku."

"Saya cuma takut. Takut...saya mula bencikan awak."

"Saya cintakan awak, Jeon Jungkook."

Tiada hubungan istimewa antara kami. Hanya penuh dengan kebencian yang takkan hilang dan tak mungkin larut.

Ya, aku hanya Isteri Simpanan, Jeon Jungkook.

+ highest ranking - #1 in fanfiction

[WARNING] Maaf saya terpaksa privatekan fanfic ni atas sebab-sebab yang tertentu. Kepada readers yang belum follow saya, sila follow saya untuk baca setiap chapter yang telah diprivatekan.

alien_jesa alien_jesa Mar 21
Tu rmh mak bapak kau lahh biskut bajet rmh sendiri😒 Kalau pakai duit sendiri x pe gakkk.. Erghhh😒😒
Kimahrin_ Kimahrin_ Mar 21
Sedap hati je ckp min jung miskin ... Entah ii halla pun miskin #sorry melebih
alien_jesa alien_jesa Mar 21
Hahhahaa.. Jungkook kena bashh~ Meraunglah wahai arnabb~ 
                              
                              Kkk.. Jgn kecam saiaaa🌚
Nasib..sape suruh mamai...😂😂 Kesian kookie aku...😓😓
yoonbyul- yoonbyul- 5 days ago
Kau Halla dh thu diri tu murah x pyh bnyk ckp kang kene pelempang manhi manhi aq ni melayang smpi sungai klang bru thu :D
-qtiepief -qtiepief Feb 28
baru baca chap 1 dah geram dengan kookies ni, HAHAHA TAKGUNA KAU