[PRIVATE] Isteri Simpanan, Jeon Jungkook +jjk (S1 & S2)

[PRIVATE] Isteri Simpanan, Jeon Jungkook +jjk (S1 & S2)

1M Reads 90.8K Votes 61 Part Story
—deepinside By ynnlblacky Updated Sep 04

Aku sekadar isteri simpanan bagi Jeon Jungkook .. .

"And kalau special pun, maybe kau ni kategori tempat aku lampiaskan nafsu aku." 

"Atau lebih tepat, Isteri Simpanan aku."

"Saya cuma takut. Takut...saya mula bencikan awak."

"Saya cintakan awak, Jeon Jungkook."

Tiada hubungan istimewa antara kami. Hanya penuh dengan kebencian yang takkan hilang dan tak mungkin larut.

Ya, aku hanya Isteri Simpanan, Jeon Jungkook.

+ highest ranking - #1 in fanfiction

[WARNING] Maaf saya terpaksa privatekan fanfic ni atas sebab-sebab yang tertentu. Kepada readers yang belum follow saya, sila follow saya untuk baca setiap chapter yang telah diprivatekan.

eyyyy geram je aku dgn biskut hangit ni lahh..aku nk je cmpak kau dlm sungai Han tu😑😂
aunikook aunikook May 08
Ganas nya jungkook dlm ni 😂😂 nasib jungkook real x garang 😂😂
leehye_ leehye_ Aug 11
Author please buat plot twist biar minjung senanya ank org kaya lagi kaya dr org terkaya di dunia ha amek engko jungkook amuah setepek
FasyaRamli FasyaRamli Jul 03
BAB* HALLA SEDAR DIRI KAU TU KAU CUMA NAK HARTA JUNGKOOK JEKAN SIA* PUNYA BETINA MURAHAN
FasyaRamli FasyaRamli Jul 03
Yes sabar kalau aku dah lama dah aku tumbuk halla tu sampai mati
beaumi- beaumi- Apr 10
X boleh bayangkan kalau dia berlakon watak ni. Tapi mesti best ann?