Isteri Simpanan, Jeon Jungkook + J.j.k

Isteri Simpanan, Jeon Jungkook + J.j.k

366K Reads 27.4K Votes 50 Part Story
ynnl. By ynnlblacky Updated 3 days ago

Aku sekadar isteri simpanan bagi Jeon Jungkook .. .

"And kalau special pun, maybe kau ni kategori tempat aku tempiaskan nafsu aku." 

"Atau lebih tepat, Isteri Simpanan aku."

"Saya cuma takut. Takut...saya mula bencikan awak."

"Saya cintakan awak, Jeon Jungkook."

Tiada hubungan istimewa antara kami. Hanya penuh dengan kebencian yang takkan hilang dan tak mungkin larut.

Ya, aku hanya Isteri Simpanan, Jeon Jungkook.

+ highest ranking - #1 in fanfiction

jusejin_bts jusejin_bts 4 days ago
Bkn kau yg hempuk aq..aq yg hempuk kau - min jung. Xde salah dia yg ttba mrah
NurulSalwani NurulSalwani 5 days ago
Author... 
                              kenape author buat saye macam nih😭😭 
                              Saye sebenar malas nk membace tapi bile thu je yg author update story nih terus ade semagat nk bace!!😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
fazrina_army fazrina_army 5 days ago
Tak sedar dri ke ape?  Hg yg peluk min jung pastu nak mngamuk nak cover malu ke ape 😂
NurulHuda-noona NurulHuda-noona 5 days ago
Kenapa nie... bukan ke dah nak tamat kenapa edit semula...
                              X best lar...