[PRIVATE] Isteri Simpanan, Jeon Jungkook + J.j.k

[PRIVATE] Isteri Simpanan, Jeon Jungkook + J.j.k

685K Reads 56.9K Votes 44 Part Story
yennul By ynnlblacky Updated Feb 11

Aku sekadar isteri simpanan bagi Jeon Jungkook .. .

"And kalau special pun, maybe kau ni kategori tempat aku tempiaskan nafsu aku." 

"Atau lebih tepat, Isteri Simpanan aku."

"Saya cuma takut. Takut...saya mula bencikan awak."

"Saya cintakan awak, Jeon Jungkook."

Tiada hubungan istimewa antara kami. Hanya penuh dengan kebencian yang takkan hilang dan tak mungkin larut.

Ya, aku hanya Isteri Simpanan, Jeon Jungkook.

+ highest ranking - #1 in fanfiction

[WARNING] Maaf saya terpaksa privatekan fanfic ni atas sebab-sebab yang tertentu. Kepada readers yang belum follow saya, sila follow saya untuk baca setiap chapter yang telah diprivatekan.

7bangtans 7bangtans Dec 26, 2016
Aippp dia yang suka suki tarik orang... salahkan orang lain pula😂😂
miysha_27 miysha_27 Dec 22, 2016
Min jung, kau tinggal je lah dekat rumah aku.~~ cian kau.. Hahaha. Joke
ParkHanaImnida_ ParkHanaImnida_ Dec 25, 2016
Semua marah😂😂 tapi ego jugak si jungkook dalam cerita ni
PuteriNurafiqah3 PuteriNurafiqah3 4 days ago
Dia yang tarik Min Jung dlm. pelukan dia lepastu slhkan Min Jung pulak kalau aq jadi Min Jung aq jwb'Woi pakcik kau yang peluk aq' Nasib lah aq bias jeon jungkook