NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[PRIVATE] Isteri Simpanan, Jeon Jungkook +jjk (S1 & S2)

[PRIVATE] Isteri Simpanan, Jeon Jungkook +jjk (S1 & S2)

996K Reads 84.4K Votes 58 Part Story
—niconiconi By ynnlblacky Updated May 24

Aku sekadar isteri simpanan bagi Jeon Jungkook .. .

"And kalau special pun, maybe kau ni kategori tempat aku lampiaskan nafsu aku." 

"Atau lebih tepat, Isteri Simpanan aku."

"Saya cuma takut. Takut...saya mula bencikan awak."

"Saya cintakan awak, Jeon Jungkook."

Tiada hubungan istimewa antara kami. Hanya penuh dengan kebencian yang takkan hilang dan tak mungkin larut.

Ya, aku hanya Isteri Simpanan, Jeon Jungkook.

+ highest ranking - #1 in fanfiction

[WARNING] Maaf saya terpaksa privatekan fanfic ni atas sebab-sebab yang tertentu. Kepada readers yang belum follow saya, sila follow saya untuk baca setiap chapter yang telah diprivatekan.

4Dcrazy 4Dcrazy Mar 21
Tu rmh mak bapak kau lahh biskut bajet rmh sendiri😒 Kalau pakai duit sendiri x pe gakkk.. Erghhh😒😒
Kimahrin_ Kimahrin_ Mar 21
Sedap hati je ckp min jung miskin ... Entah ii halla pun miskin #sorry melebih
TaeMinAiss_ TaeMinAiss_ Jun 11
eyyyy geram je aku dgn biskut hangit ni lahh..aku nk je cmpak kau dlm sungai Han tu😑😂
aunikook aunikook May 08
Ganas nya jungkook dlm ni 😂😂 nasib jungkook real x garang 😂😂
4Dcrazy 4Dcrazy Mar 21
Hahhahaa.. Jungkook kena bashh~ Meraunglah wahai arnabb~ 
                              
                              Kkk.. Jgn kecam saiaaa🌚
Nasib..sape suruh mamai...😂😂 Kesian kookie aku...😓😓