Byuntae School + Bts

Byuntae School + Bts

54.3K Reads 1.9K Votes 18 Part Story
nochu 👯👯 By JungYoon_97 Completed

"TIME TO BOY!"

Cast: Im Yoona, Jeon Jungkook, Park Jimin
Extra: Bts, Exo, Bigbang, Got7, Seventeen
Genre: Comedy, Romantic

Ok, enjoy ff first author ye.. Sorry kalau ada typo or bosan.. And kepada readers yang tak suka ff byuntae or gay, mohon jangan baca.. Kalau nak baca gak, boleh tapi jangan bash author sudah.. Ok, don't forget to vote and comment ^^

Shipper:

Exo: - HunHan
- BaekYeol
- TaoRis
- SuLay
- ChenMin
- KaiSoo

Bts: - JiKook
- VHope
- NamJin
- Suga

Bigbang: - Gdragon + Seungri
- Top + Taeyang
- D-Lite

Seventeen : - S.Coups + Jeonghan
- Joshua + Jun
- Hoshi + Wonwoo
- Woozi + Dk
- Mingyu + The8
- Seungkwan + Vernon
- Dino

Got7 : - Jb + Mark
- Jackson + Jinyoung
- Youngjae + Bambam
- Yungyeom

Ok, sorry kalau ada shipper yamg tak suka.. Lagi² Bigbang, Seventeen and Got7.. Author tak kenal sangat group tu, jadi main bedal ship je la.. Hihi, jangan marah.. ^o^

Yuyu_yeolly Yuyu_yeolly Jan 29
Hahahahaha...sian kat Yoona ..haish kalu aq dah lama dah aq muntah berlian... what the? Diorang buat depan depan ..haish
syqfhnajwa syqfhnajwa Jan 09
Berperang jomm!!! Sedia kan bommm!!! Pedang sudah ssedia di tangan!!! Karang SERANGGG!!! *Masuk pejabat* Bagitau ape nama sekolah tuuu nak masuk jugakk
shah_kookie shah_kookie Feb 03
Daebak!! Aq sruh pngetua tukar nme kels ngn nme fans idol lh mcm ni