NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Byuntae School + Bts

Byuntae School + Bts

65.1K Reads 2.3K Votes 18 Part Story
justin_nochu👯👯 By JungYoon_97 Completed

"TIME TO BOY!"

Main Cast: Im Yoona, Jeon Jungkook, Park Jimin
Supporting Cast: Bts, Exo, Bigbang, Got7, Seventeen
Genre: Comedy, Romantic

Ok, enjoy fanfic first author ye.. Sorry kalau ada typo or bosan.. And kepada readers yang tak suka fanfic byuntae or gay, mohon jangan baca.. Kalau nak baca gak, boleh tapi jangan bash author sudah.. Ok, don't forget to vote and comment ^^

Shipper:

Exo: + HunHan
+ BaekYeol
+ TaoRis
+ SuLay
+ ChenMin
+ KaiSoo

Bts: + JiKook
+ VHope
+ NamJin
+ Suga

Bigbang: + Gdragon + Seungri
+ Top + Taeyang
+ D-Lite

Seventeen : + S.Coups + Jeonghan
+ Joshua + Jun
+ Hoshi + Wonwoo
+ Woozi + Dk
+ Mingyu + The8
+ Seungkwan + Vernon
+ Dino

Got7 : + Jb + Mark
+ Jackson + Jinyoung
+ Youngjae + Bambam
+ Yungyeom

Ok, sorry kalau ada shipper yang tak berkenan.. Lagi² Bigbang, Seventeen and Got7.. Author tak kenal sangat ship yang famous dalam group tu, jadi main bedal ship je la.. Hihi, jangan marah ^o^

Ehh jungkook abis wife2 ko mcm mane 😂😂😂 lari kang wife2 ko biakut oii
Yuyu_yeolly Yuyu_yeolly Jan 29
Hahahahaha...sian kat Yoona ..haish kalu aq dah lama dah aq muntah berlian... what the? Diorang buat depan depan ..haish
syqfhnajwa syqfhnajwa Jan 09
Berperang jomm!!! Sedia kan bommm!!! Pedang sudah ssedia di tangan!!! Karang SERANGGG!!! *Masuk pejabat* Bagitau ape nama sekolah tuuu nak masuk jugakk
shah_kookie shah_kookie Feb 03
Daebak!! Aq sruh pngetua tukar nme kels ngn nme fans idol lh mcm ni