Essence of Time

Essence of Time

1.5K Reads 211 Votes 9 Part Story
L. By LerissaB Updated Oct 19

Het leven van Yuki Tanaka was al uitgestippeld door de Goden toen haar grootmoeder Aimi werd geboren. Zij, en zij alleen, zal de toekomstige Kroonprins van het koninkrijk Terra Rosa kunnen redden van de zwarte doemenis. 

Na haar derde verjaardag wordt Yuki weggetrokken uit de bewoonde wereld om op het platteland door haar vader en ooms getraind te worden tot waardig soldaat. 

Yuki leert snel en ontwikkeld op die manier haar speciale gaven maar ondanks dat Yuki haar training nog niet volledig voltooid is, is de tijd aangebroken waarin zij haar diensten moet bewijzen aan de Koninklijke familie. 

Het programma waarbij duizenden jonge vrouwen zich inschrijven, om op die manier kans te maken om met de Kroonprins te kunnen trouwen, schrijft ook Yuki zich in. Vanuit daar zal ze in de schaduwen kunnen waken over de Kroonprins' leven, waardoor ze ongewenste aandacht vermijdt. 

Maar om Yuki's leven een stukje gecompliceerder te maken, valt ze als een blok voor de nerderige prins waardoor de jaloezie nog wel eens voor fouten kan zorgen. 

--
©LerissaB
Cover made by: @RachelS8766

Mag ik misschien vragen hoe je je castleden in je verhaal kan doen? :)
Wow hallo ik dacht dat ík mijn verhaal goed uitdacht. Goed man, het klinkt veelbelovend.
Ik maak mijn voorwoorden altijd way too long. Maar deze is echt wel goed ^-^, #nuttigeinformatie
-xBlackRose -xBlackRose Jul 13
Stiekem vind ik Terra Rosa best wel een mooie naam. Dat is verder niet omdat ik zelf Rosa heet.
Breedmate7 Breedmate7 Jun 04
*Springt vol opwinding op en neer*
               DIT VERHAAL IS 😱😍❤️