NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Boss Vs PA

Boss Vs PA

125K Reads 7.4K Votes 25 Part Story
Amira By cikorked Updated Dec 12, 2016

Syifa Ammara. Kerjanya hanyalah sebagai PA tapi bila bekerja dengan Khaalish Zafriel a.k.a boss muka ketat macam macam dia buat. Driver, tukang masak, pendengar + penasihat masalah dan banyak lagilah! 

"Awak nak ke saya suruh awak terjun bangunan pakai payung hujan?"

Semua yang keluar dari mulut bosnya memang menyakitkan hati. Sehinggalah...

"Bos janganlah ngorat saya. Saya dah ada boyfriend tau. Lagipun saya taknak lah dekat bos" 

"Kenapa pulak awak tak nak?"

"Sebab bos skema"

Lovely_I12 Lovely_I12 Jun 05, 2016
Hahah cerita ni betul2 best gila! okey berusaha lagi buat cerita yang terbaik ye.;-)