The Secrets of the Forest III. - Végzet

The Secrets of the Forest III. - Végzet

10.2K Reads 883 Votes 34 Part Story
Vivienn J. By ViviennJ22 Completed

Már csak egyetlen lépés választja el Elena Tisdalet a rémálom végétől. Most, hogy megvan a holttest, szinte már látja a fényt az alagút végén, a szabadságot a sötét titkoktól, a legendától. Persze nem lesz olyan könnyű, mint szeretné. A Sullivanek, a média, a Mester... mindenki összefogott ellenük. Ártatlanok vesznek oda, soha nem látott mészárlás árnyékolja be Dollivant. Ha ez nem lenne elég, olyan emberekkel van körülvéve, akikről álmában sem gondolta volna, hogy valaha is ellene fordulnak. Árulás, gyilkosság, szerelem, halál. Mi történik, ha kifutnak az időből? Ki éli túl a végső kalandot?

Cím: The Secrets of the Forest III. - Végzet
Író: Vivienn J.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Q3hscNHSezc
Készítője: Szerecsendió
Könyvborító: Leah Hope Eastbrook
Blog: http://thesecretsoftheforest.blogspot.hu/
Elérhetőségem: vivien.jozsa@gmail.com

A történet csupán fikció, teljes mértékig saját ötlet! Bármilyen jellegű egyezés a valósággal csupán a véletlen műve! A cselekmény során előfordulhat trágár kifejezés, felnőtt tartalmú jelenet (horror, ritkán a másik véglet), szóval mindenki csak saját felelősségre olvassa! A blog lopása, másolása szigorúan tilos! Ha bárkit rajtakapok, cselekedete súlyos következményeket von maga után, mivel a szerzői jogok engem védenek!

Ezt a kommentet nem hagyhattam ennek a könyvnek a végére. Egyszerűen zseniális. 😍 Eszméletlenül örülök h rátaláltam erre a történetre. Én nem tudom mi sort ihletet vagy mennyi idő volt mindezt ennyire jól összeszedni. De egyszerűen ZSENIÁLIS. IMÁDOM!!😍🙌
ZsfiaFodor ZsfiaFodor May 11, 2016
Jézusom, ezek aztán a bonyodalmak. Nagyon jó ez a blog. 2 nap alatt kiolvastam az első két évadot, mert hihetetlenül jól írsz. Sok sikert az íráshoz.
NomiKissnKongyik NomiKissnKongyik May 07, 2016
Nagyon jo alig vártam a folytatást. Ez a legjobb tőrténet amit itt olvadtam eddig. További sok sok sikert Az iráshoz.
CoffeeWithSugar_ CoffeeWithSugar_ May 12, 2016
Uristen de jo mar annyora vartam ezt a reszt!!😍😘😱😍