Mr.A Itu Aku Punya!

Mr.A Itu Aku Punya!

153K Reads 6.5K Votes 65 Part Story
ℳíѕѕ.δ By _Miss_S Completed

ℳr.A ιτυ ακυ ρυηყα!

Wait, what?? Dia kata aku suka pensyarah kerek tu?
What the??

"Eyris, ya, saya tahu saya handsome, tak payah tenung saya sampai nak tebeliak biji mata"

Cisss! Perasan gila nak mati!!

"Sorry, Mr.Razq Aidan, what did you said?? Handsome? Heheh! Kalau nak dibandingkan awak dengan pak guard kat depan sana tu, rasanya level dia tinggi sikit kut"

"Kalau nak dibandingkan awak dengan makcik cleaner tu, memang pasti level dia jauh lagi tinggi dari awak"

Ceh. Dia perli aku balik!

Ringankan jari anda untuk vote. ☆
Mungkin sis akan baiki slow2 gaya penulisan sis yg berterabur and panjangkan setiap satu bab, mungkin juga sis akan ejas2 skit2..sis pun akn tmbahkan bnyk penyataan yg mcm dlm novel sebnar..

No comments listed yet.