G.R.O

G.R.O

3.4M Reads 51.8K Votes 69 Part Story
Hafizah Hathir By HafizahHathir Completed

G.R.O
"Sungguh. Aku tak nak kerja macam ni. Tapi aku terpaksa. Ya. Aku ulang semula. Aku terpaksa."
-Atilia-


(Cerita ini ada unsur 18sx.)

amendesia amendesia 3 days ago
Em guys, follower aku baru satu mintak follow plis haha, sorry semak, nanti aku folllowback
Serious la ni bapak manusia? Macam bapak setan je perangai takpun bapak binatang 🌚🌚🌚
makkawhijaw makkawhijaw 4 days ago
Ni kali ke 3 baca taw . hahahahaha . habis je ulang lagi habis je ulang baca lagi .
Mrs_Lope Mrs_Lope Feb 22
setan punye setan..dah sedap rogol anak sendiri boleh suruh sembahyang..kepala timun lah..
aayyuunnii aayyuunnii Feb 12
Bpak arghh jht giler dowhh bpk dye pale timun dye arghh.😒
Ya allah.. anak kandung sendiri kot. Ayah dia betul-betul dah hilang akal. Takde rasa kesian atau jijik