G.R.O

G.R.O

3.8M Reads 55.5K Votes 68 Part Story
Hafizah Hathir By HafizahHathir Completed

G.R.O
"Sungguh. Aku tak nak kerja macam ni. Tapi aku terpaksa. Ya. Aku ulang semula. Aku terpaksa."
-Atilia-


(Cerita ini ada unsur 18sx.)

  • 18sx
  • cinta
  • completed
  • dewasa
  • ghairah
  • gro
  • hafizahhathir
  • malaysia
  • novel
  • novelmelayu
amendesia amendesia Aug 20
Em guys, follower aku baru satu mintak follow plis haha, sorry semak, nanti aku folllowback
mbforbff mbforbff Apr 15
Menarik ...intro je dah pergh ! Cuma.. Nak tau time ni liya baru bape tahun
Serious la ni bapak manusia? Macam bapak setan je perangai takpun bapak binatang 🌚🌚🌚
makkawhijaw makkawhijaw Aug 20
Ni kali ke 3 baca taw . hahahahaha . habis je ulang lagi habis je ulang baca lagi .
user89536912 user89536912 5 days ago
hahaa ... bodolh bpk gini !! sila mnggal cpt!! da rogol pastu ey plk ko suh ank ko solat !!
ShaDanisha5 ShaDanisha5 Dec 08, 2016
Snggup ny ayah kndung sndri buat mcm tu kat anak dy.. Kesian😂