NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Verliefd op mijn beste vriend ✔

Verliefd op mijn beste vriend ✔

7.1K Reads 507 Votes 42 Part Story
Maryel By MaryEl1403 Completed

( heette eerst in love with my bestfriend)
WARNING: Dit was mijn eerste boek. Van ongeveer een jaar geleden. Dus a.u.b geen haat, ik ben momenteel bezig met het verbeteren van de spellingfouten in dit boek.

Ken je dat gevoel, dat je iets meer liefde voelt voor je beste vriend dan je hoort te voelen? Ashley (14) kent dat gevoel maar al te goed ,want zij is verliefd op haar beste vriend. Eerst veroorzaakt het helemaal geen problemen,totdat ook Christina voor zijn leuke lach valt. En dat is niet het enige waar ze mee zit. Want wat als haar vader zeldmoord pleegt en haar moeder in een coma belandt. Ashley leidt een erg moeilijk leven . Maar gelukkig is Feline er nog. Aan haar kan ze alles vertellen.

Alle rechten voorbehouden aan @MaryEl1403

°Dit boek mag op geen enkele manier gekopiërd worden, of iets anders wat er ook maar op lijkt anders zal ik het melden aan wattpad, En de Cover heb ik ook zelf gemaakt, dus aub niet screenen of afpakken, als je zo'n cover wilt, vraag het dan gewoon.

lostxgirlx lostxgirlx Oct 26, 2016
Hij heeft toch niet gedaan wat ik denk dat hij heeft gedaan...
xTtimex xTtimex Mar 30, 2016
Kei leuk! ❤️ OMG YEEEY ELKE DAG EEN HOOFDSTUK 😍👌🏽
mereltjeex mereltjeex Aug 24, 2016
Heei, zullen we follow 4 follow doen? (Ik volg jou en jij volgt mij) + ik hoop je ook eens te zien bij een van mijn boeken (als je die gaat lezen xD) 
               Alvast bedankt!😊