Verliefd op mijn beste vriend

Verliefd op mijn beste vriend

5.4K Reads 485 Votes 42 Part Story
Maryam Elm' By MaryEl1403 Completed

"Het is toch overduidelijk hoe leuk jullie elkaar vinden, maar ik ga weer, doeidoei"

"Ehm..ja... dat was best raar he, dat ze denkt dat we een koppel zijn ....niet dat dat gek is ofzo het zou natuurlijk kunnen..ik bedoel je bent echt super leuk en....ehm ja"

"Ashleeeyyy...jij bent ook super leuk...en ja het zou best kunnen toch..vindt je niet"

Omg...freaking butterflyes.


Ken je dat gevoel, dat je iets meer liefde voelt voor je beste vriend dan je hoort te voelen? Ashley (14) kent dat gevoel maar al te goed ,want zij is verliefd op haar beste vriend. Eerst veroorzaakt het helemaal geen problemen,totdat ook Christina voor zijn leuke lach valt. En dat is niet het enige waar ze mee zit. Want wat als haar vader zeldmoord pleegt en haar moeder in een coma belandt. Ashley leidt een erg moeilijk leven . Maar gelukkig is Feline er nog. Aan haar kan ze alles vertellen.

Alle rechten voorbehouden aan @MaryEl1403

°Dit boek mag op geen enkele manier gekopiërd worden, of iets anders wat er ook maar op lijkt anders zal ik het melden aan wattpad, En de Cover heb ik ook zelf gemaakt, dus aub niet screenen of afpakken, als je zo'n cover wilt, vraag het dan gewoon.

lostxgirlx lostxgirlx Oct 26
Hij heeft toch niet gedaan wat ik denk dat hij heeft gedaan...
xTtimex xTtimex Mar 30
Kei leuk! ❤️ OMG YEEEY ELKE DAG EEN HOOFDSTUK 😍👌🏽
mereltjeex mereltjeex Aug 24
Heei, zullen we follow 4 follow doen? (Ik volg jou en jij volgt mij) + ik hoop je ook eens te zien bij een van mijn boeken (als je die gaat lezen xD) 
               Alvast bedankt!😊