NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Cerpen Aku

Cerpen Aku

43.8K Reads 3.4K Votes 26 Part Story
NurIzzahHani By NurIzzahHani Updated Dec 05, 2016

Kau jangan tanya kenapa cover buku ni buruk. 

Random. 
Kalau aku nak tulis aku tulis. Aku menulis sebab aku suka bukan sebab aku nak puaskan hati kau 

Aku tak mudah dijangka tapi senang dibaca.

EKINRIZA EKINRIZA 13 hours ago
My first cerpen dalam apps ni. And superawesome first impression. Niceee
MyraAzzahra MyraAzzahra Apr 11
Assalamualaikum ukhty..ukhty cnak buat novel on this topic ke? Cantik kata2 dan isi didalam nya..alangkah baik nya jika ukhty panjang kan lagi jalan cerita tu😊
afiadz afiadz Apr 19, 2016
Wei pehall sweet gilaaaaaaaa. Moral of the story is don't simply jump into conclusion 👏👏👏💕
penulisbilis penulisbilis Apr 04, 2016
Cis.. airmata aku mngalir. Simple je jalan cerita, tapi serius smpai ke hati
afiadz afiadz Apr 19, 2016
Ohsem! Satu word ajeeeeeee perfectly described this part 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
HkakaSMAF HkakaSMAF Jun 12, 2016
klau crita ni dijadikan novel.. please mention me to be the first one to vote...  n i hope this story will come up as a novel..