For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Cerpen Aku

Cerpen Aku

61.1K Reads 4.3K Votes 26 Part Story
NurIzzahHani By NurIzzahHani Updated Dec 05, 2016

Kau jangan tanya kenapa cover buku ni buruk. 

Random. 
Kalau aku nak tulis aku tulis. Aku menulis sebab aku suka bukan sebab aku nak puaskan hati kau 

Aku tak mudah dijangka tapi senang dibaca.

  • agama
  • cerpen
  • cinta
  • malaysia
  • melayu
  • random
rcoysje rcoysje Feb 12
Seriously? Ni yg rasa nk bercinta lepas nikah ni hahaha bahagianya rasa erk okay gatal sikit
Emazira Emazira Nov 02, 2017
No comment... terlalu hebat jalan cerita dia... (tu pon comment jugak...)😅
EKINRIZA EKINRIZA Jun 28, 2017
My first cerpen dalam apps ni. And superawesome first impression. Niceee
MyraAzzahra MyraAzzahra Apr 11, 2017
Assalamualaikum ukhty..ukhty cnak buat novel on this topic ke? Cantik kata2 dan isi didalam nya..alangkah baik nya jika ukhty panjang kan lagi jalan cerita tu😊
afiadz afiadz Apr 19, 2016
Wei pehall sweet gilaaaaaaaa. Moral of the story is don't simply jump into conclusion 👏👏👏💕
orkeddbiru orkeddbiru Apr 04, 2016
Cis.. airmata aku mngalir. Simple je jalan cerita, tapi serius smpai ke hati