Dark Secrets

Dark Secrets

149K Reads 7.7K Votes 54 Part Story
C By Lollipopszsz Completed

«Vær så snill,» hvisker jeg utmattet, og går nølende mot han. Han snubler automatisk bakover med et blikk preget av avsky. 

«J-jeg trenger litt tid til å tenke.» De vakre øynene hans er redselsfulle;  frykt for hva jeg kan gjøre når jeg har opplevd det jeg har. 

Jeg kjenner tårene presse på. Han, som egentlig ikke er redd for noe, er nå panisk av å bare være i samme rom som meg. Harmløse, lille meg. Det verste, derimot, må være at jeg selv har falt for han. Hardt. Med alle følelser og celler og nerver i kroppen, som lengter etter han: lengter etter mer. Mer tid, mer latter, mer av oss som famler i blinde. Mer fra da han ikke visste. 

I det lille øyeblikket er det som om noe faller sammen inni meg. Det er som om veggene jeg har brukt så mange år på å bygge, knekker. 
Han har fått vite hemmeligheten min, og lik alle andre, er jeg nå bare et skadet objekt i hans øyne. En spinkel, syk fugl med en brukket vinge, som etterhvert vil dø uten hensikt. 
For vi flyttet fra alt som skjedde for å glemme, men nå er det som om denne nye starten prøver å gjøre alt i sin makt for å minne meg på den stygge sannheten. 

Jeg sliter med å bære på min egen skam og ydmykelse. Alt var min skyld, alt er fortsatt min skyld, og nå har han oppdaget det. 

Han vet hvilket monster jeg er. 

|

Kelsey Hale og familien hennes flytter for å få en forandring. Da det smått begynner å se lysere ut, støter Kelsey på det samme, forferdelige problemet kledd som en ung mann, og alt det hun har jobbet så hardt for å bygge, raser sammen. Hemmeligheter truer med å bli avslørt, og fortiden graver seg plass i nåtiden. 

Hva kan muligens skje når en gutt med like mørke hemmeligheter og et rulleblad som ikke er til å skryte av, blottlegger hva hun så inderlig har prøvd å skjule? 

Livene deres kolliderer. De er så ulike, i mens fortiden sier noe annet. Hvordan reagerer de når de finner ut at de bærer på den samme, mørke hemmeligheten?

  • badboy
  • goodgirl
  • kjærlighet
  • love
  • romantikk
AngelGoldCover AngelGoldCover Apr 15, 2017
Ahhaha skal starte å lese den nå..tror ikke det blir noen gråting iallefall
storylover72 storylover72 Mar 09, 2017
ER HEKTA ETTER FØRSTE KAPITTEL!😍 men assa nå er jeg så sykt nysgjerrig på hva som hendte med henne, omfg😳
_The_Little_Wolf_ _The_Little_Wolf_ Sep 03, 2017
Nå skal jeg lese den for ørtende gang(: Off, den er jo sykt bra!❤️
obs21015 obs21015 Mar 10, 2018
Du er sååååååå flink til å beskrive triste følelser og stemning.man blir mer og mer interessert I å vite hva som har skjedd med familien.jeg håper det kommer fram senere I historien.
ErikaFuruholmen ErikaFuruholmen May 14, 2017
HERREGUD NÅ SKJØNNER JEG ALT!!!! MED DENNE SETNINGEN ADVARER DU ALLEREDE ALLE MOT SLUTTEN!😭😭😭 srry hvis noen tar det som spoil.. men åååå😭
MadameDelay MadameDelay Oct 22, 2017
Det blir den tredje gangen, når jeg prøver å lese denne historien 😂 Jeg har ikke peiling, om jeg klarer det 😐