Dark Secrets

Dark Secrets

108K Reads 6.6K Votes 54 Part Story
Lollipopszsz By Lollipopszsz Completed

"Vær så snill," hvisker jeg med ustø stemme, og går noen skritt mot han. Han snubler automatisk vekk fra meg.

"J-jeg trenger litt tid til å tenke," erklærer han og ser trist ned på hendene sine, før han ser opp på meg igjen med et skremt blikk. 

Jeg kjenner tårene presse på. Han, som egentlig ikke er redd for noe, er nå redd for meg. Og det jeg frykter mest, er at jeg muligens har falt for han. Hardt. Med alle hormoner og følelser og celler og nerver og ledd og knokler og bein i kroppen min, som lengter etter han; lengter etter mer. Etter leppene hans, kroppen hans, berøringen hans. 

I dette lille øyeblikket er det som om noe faller sammen inni meg. Det er som om veggene jeg har brukt så mange år på å bygge, knekker. Jeg får lyst til å skrike ut alt jeg har holdt for meg selv i så mange år. Fortelle han om den mørke hemmeligheten min. Forklare han hva som skjedde. Forklare hva som skjedde som fikk meg til å låse meg selv inne. Jeg har mistet alt sammen. Jeg har ingenting igjen. Alt er borte. 

Han har fått vite hemmeligheten min, han har fått vite hva som skjedde med meg. Hemmeligheten som vi flyktet fra. Vi flyttet fra alt som hadde skjedd i hjembyen vår for å glemme det. Jeg er som det svarte fåret i familien, alt var min skyld, alt er fortsatt min skyld, og nå har han oppdaget det. 

Han vet hvilket monster jeg er. 

•

Kelsey Hale og familien hennes flytter for å få en forandring. De ville legge alt bak seg, starte på nytt. Men man kan ikke flykte fra problemene sine.
Så hva skjer når en gutt med like mørke hemmeligheter og et rulleblad som ikke er til å skryte av finner ut av det? 

Livene deres kolliderer. De er så ulike, i mens fortiden deres sier noe annet. Hva skjer når de finner ut at de bærer på den samme, mørke hemmeligheten?

Under redigering.

Ahhaha skal starte å lese den nå..tror ikke det blir noen gråting iallefall
ER HEKTA ETTER FØRSTE KAPITTEL!😍 men assa nå er jeg så sykt nysgjerrig på hva som hendte med henne, omfg😳
HERREGUD NÅ SKJØNNER JEG ALT!!!! MED DENNE SETNINGEN ADVARER DU ALLEREDE ALLE MOT SLUTTEN!😭😭😭 srry hvis noen tar det som spoil.. men åååå😭
Du! Jeg må bare si dette, måten du skriver på er helt nydelig! Jeg er kjempe spent på lese videre! Du fikk meg sikkelig nysgjerrig på første kapittelet! Liker aldri å gjette hva slags mørk bakgrunn karakteren har så jeg lar bare forfatteren fortelle historien slik de vil.
02Vilde 02Vilde Aug 20, 2016
Bra skrevet du har virkelig talent.
               kan du lese "goodbye" har bare skrevet tre korte deler så langt, men det hadde betydd mye <3
I'm sow in love with your story, den uendelige gangen jeg leser den♡