Dark Secrets

Dark Secrets

118K Reads 6.9K Votes 54 Part Story
C By Lollipopszsz Completed

"Vær så snill," hvisker jeg med ustø stemme, og går noen skritt mot han. Han snubler automatisk vekk fra meg.

"J-jeg trenger litt tid til å tenke." De vakre øynene hans er redselsfulle; oppsperrede i min retning. 

Jeg kjenner tårene presse på. Han, som egentlig ikke er redd for noe, er nå redd for meg. Harmløse, lille meg. Det jeg frykter mest, derimot, er at jeg muligens har falt for han. Hardt. Med alle hormoner og følelser og celler og nerver og ledd og knokler og bein i kroppen min, som lengter etter han: lengter etter mer. Mer tid, mer latter, mer av oss som famler i blinde. Da visste han i alle fall ikke. 

I det lille øyeblikket er det som om noe faller sammen inni meg. Det er som om veggene jeg har brukt så mange år på å bygge, knekker. Jeg får lyst til å skrike ut alt jeg har holdt for meg selv i så mange år. Forklare han hva jeg gjorde. Forklare hva som fikk meg til å låse meg selv inne. 

Han har fått vite hemmeligheten min, og lik alle andre, er jeg nå bare et skadet objekt i hans øyne. En spinkel, syk fugl med en brukket vinge, som etterhvert vil dø uten hensikt. 
For vi flyttet fra alt som skjedde for å glemme, men nå er det som om denne nye starten prøver å gjøre alt i sin makt for å minne meg på den stygge sannheten. Jeg er som det svarte fåret i familien, alt var min skyld, alt er fortsatt min skyld, og nå har han oppdaget det. 

Han vet hvilket monster jeg er. 

|||

Kelsey Hale og familien hennes flytter for å få en forandring. De ville legge alt bak seg, starte på nytt, glemme det verste. Alt ser dessverre ut til å gå i den andre retningen. Hemmelighetene truer med å bli avslørt. Fortiden graver seg plass i nåtiden. 
Hva kan muligens skje når en gutt med like mørke hemmeligheter og et rulleblad som ikke er til å skryte av, finner ut av det? 

Livene deres kolliderer. De er så ulike, i mens fortiden sier noe annet. Hva skjer når de finner ut at de bærer på den samme, mørke hemmeligheten?

  • badboy
  • goodgirl
  • kjærlighet
  • love
  • romantikk
Ahhaha skal starte å lese den nå..tror ikke det blir noen gråting iallefall
ER HEKTA ETTER FØRSTE KAPITTEL!😍 men assa nå er jeg så sykt nysgjerrig på hva som hendte med henne, omfg😳
LitttleWolf LitttleWolf Sep 03
Nå skal jeg lese den for ørtende gang(: Off, den er jo sykt bra!❤️
HERREGUD NÅ SKJØNNER JEG ALT!!!! MED DENNE SETNINGEN ADVARER DU ALLEREDE ALLE MOT SLUTTEN!😭😭😭 srry hvis noen tar det som spoil.. men åååå😭
MadameDelay MadameDelay Oct 22
Det blir den tredje gangen, når jeg prøver å lese denne historien 😂 Jeg har ikke peiling, om jeg klarer det 😐
Du! Jeg må bare si dette, måten du skriver på er helt nydelig! Jeg er kjempe spent på lese videre! Du fikk meg sikkelig nysgjerrig på første kapittelet! Liker aldri å gjette hva slags mørk bakgrunn karakteren har så jeg lar bare forfatteren fortelle historien slik de vil.