Dark Secrets

Dark Secrets

74.5K Reads 4.9K Votes 54 Part Story
CELINE By Lollipopszsz Completed

"Vær så snill," hvisker jeg med ustø stemme, og går noen skritt mot han. Han snubler automatisk vekk fra meg.

"J-jeg trenger litt tid til å tenke," erklærer han og ser trist ned på hendene sine, før han ser opp på meg igjen med et skremt blikk. 

Jeg kjenner tårene presse på. Han, som egentlig ikke er redd for noe, er nå redd for meg. Og det jeg frykter mest, er at jeg muligens har falt for han. Hardt. Med alle hormoner og følelse og celle og nerve og ledd og knokkel og bein i kroppen min, som lengter etter han; lengter etter mer. Etter leppene hans, kroppen hans, berøringen hans. 

I dette lille øyeblikket er det som om noe faller sammen inni meg. Det er som om veggene jeg har brukt så mange år på å bygge, knekker. Jeg får lyst til å skrike ut alt jeg har holdt for meg selv i så mange år. Fortelle han om den mørke hemmeligheten min. Forklare han hva som skjedde. Forklare hvorfor jeg utfører de handlingene jeg utfører. Forklare hva som skjedde som fikk meg til å låse meg selv inne. Jeg har mistet alt sammen. Jeg har ingenting igjen. Alt er borte. 

Han har fått vite hemmeligheten min, han har fått vite hva som skjedde med meg. Hemmeligheten som vi flyktet fra. Vi flyttet fra alt som hadde skjedd i hjembyen vår for å glemme det. Jeg er som det svarte fåret i familien, alt var min skyld, alt er fortsatt min skyld, og nå har han oppdaget det. 

Han vet hvilket monster jeg er. 

•

Kelsey Hale og familien hennes flytter for å få en forandring. De ville legge alt bak seg og starte på nytt. Men man kan ikke flykte fra problemene sine.
Så hva skjer når en gutt med like mørke hemmeligheter og et rulleblad som ikke er til å skryte av finner ut av det? 

Livene deres kolliderer. De er så ulike, i mens fortiden deres sier noe annet. Hva skjer når de finner ut at de bærer på den samme, mørke hemmeligheten?

Under redigering

AsleepOfc AsleepOfc Feb 08
Oh gad! My jaw dropped When I saw that Beautiful human being on the gif😻
02Vilde 02Vilde Aug 20, 2016
Bra skrevet du har virkelig talent.
               kan du lese "goodbye" har bare skrevet tre korte deler så langt, men det hadde betydd mye <3
Tildeemilie Tildeemilie Nov 12, 2016
Hahahhahahahhahahahhahahahahhahahqh smart vent... Jeg har en sjokolade i kjøleskapet...
I'm sow in love with your story, den uendelige gangen jeg leser den♡
viljakristina viljakristina Oct 07, 2016
Kan jeg se for meg Luke istedenfor, eller kommer han til å være en annen karakter? Tenkte liksom at broren var Lachowski
Tildeemilie Tildeemilie 5 days ago
Før måtte man ha er fett lager for å komme seg inn i militæret😂😂 survive the winter y know