Besjeni

Besjeni

3.4K Reads 489 Votes 30 Part Story
marta By trinaest Updated Nov 25

U svijetu u kojem je sjena prokletstvo, on je rođen bez svoje.

• • •

Čitači sjena. Ljudi kažu da ti vide u dušu. Da samo jednim pogledom mogu saznati čitavu tvoju prošlost. Da u treptaju oka otkriju tvoju najmračniju tajnu.
I u pravu su.
Ali postoji jedna kronična mana - i Čitači imaju sjene. Oni mogu biti pročitani.
Anthony nema taj problem. Dosad je uvijek radio kao čitački špijun, za onoga tko najbolje plaća. Ali saznao je previše onoga što nije smio i sada ga šef želi mrtvog. Anthony ne gubi vrijeme - šef je zaustavljen pucnjem, a Anthonyev put ukrštava se s onim misteriozne čitačke organizacije koja namjerava iskoristiti njegove sposobnosti. On nema kamo, te sklapa s njima nagodbu - ali nikad ne bi očekivao da će među svim tim hladnim ljudima pronaći dom.

Najbolji ranking: #1 u Action kategoriji
Novo poglavlje svaki petak.

Ovo je mnogooo dobro. 👏 Baš mi je drago što sam naišla na ovu priču. 😊
               Možda neću komentarisati svako poglavlje ali znaj da je pratim. Za mene, pravo osvježenje! 😄
Hvala tebi na zacetku ovako dobre price ♥ bit ce ovo nesto odlicno, vjeruj mi znam osjecati takve stvari haha :)) ovo je tek pocetak i zato ne mogu puno reci, ali moras znati da mi se ideja jako svida i da odlicno pises. Nemoj prekinuti ovo, odlicno ti je krenulo :)) ♡
Jaaj 
               Baš je dobra
               Anthony neka izdržii plss
               Priča je preee i samo takoo nastavii ❤️❤️
MayatheBird MayatheBird Jun 23
Skidam kapu. Ti sebe zoveš amaterom?! Tako dobro opisuješ, da se mogu kladiti da već imaš mnogo iskustva u pisanju. Samo tako nastavi!
s_andra_91 s_andra_91 Aug 06
Ma odlično je! Sam uvod odmah zainteresira čitatelja! Sve pohvale za opise i općenito strukturu rečenica iako nisam ništa manje ni očekivala :)
YvonneMaya YvonneMaya Jul 08
Ovo je ODLIČNO! Pročitala sam dosta priča na wattpadu i slobodno mogu reći da je tvoja među onima koje imaju ispravni gramatiku i tako lijepo složene rečenice da je užitak čitati. Svaka čast :))