[C] Love For Sale | j.j.k

[C] Love For Sale | j.j.k

48.6K Reads 4.9K Votes 37 Part Story
F××K IT By Panda_IFT Completed

"10, 000 ? Cukup?"

"Kau ingat aku ni pelacur ke? 20, 000."

"Okay! 20, 000 sebulan!"

"Aniya! 20, 000 seminggu."

"Kau nak cekik darah ke?! Mata duitan!"

•••

Thanks to @NrlylAmra for the cover

Janam janam janam..saa te celna yuhe..(lagu tema) hahaha mood dilwale
TaeMie99 TaeMie99 Aug 02
Takk , aku tak faham klau bnda ni jadi in real life, tisu mana tisu tiba2 plak air mata mengalir *terbuat drama murah plak*
Kookie dalam cerite ni,Adik beradik dengan JinHyung tu ke?
                              Ke macam mana?tak paham..
Dapat bayang kan,taehyung ckp dengan suara besar dye tu,hahaha..
Peerrgghh!ko budak bando ape beda nye?duduk dekat atas bumi jugak!bukan nya kat langit ke ape ke!ceess!!
TaeMie99 TaeMie99 Aug 02
Aduh bila tahu dia ada adik kembar, aku dah dapat agak what will happen