[C] Love For Sale | j.j.k

[C] Love For Sale | j.j.k

55.3K Reads 5.7K Votes 37 Part Story
off By Panda_IFT Completed

"10, 000 ? Cukup?"

"Kau ingat aku ni pelacur ke? 20, 000."

"Okay! 20, 000 sebulan!"

"Aniya! 20, 000 seminggu."

"Kau nak cekik darah ke?! Mata duitan!"

•••

Cover By : @Pyrosbae

AiryMellowBooks AiryMellowBooks Sep 29, 2016
Janam janam janam..saa te celna yuhe..(lagu tema) hahaha mood dilwale
TaeMie99 TaeMie99 Aug 02, 2016
Takk , aku tak faham klau bnda ni jadi in real life, tisu mana tisu tiba2 plak air mata mengalir *terbuat drama murah plak*
AiryMellowBooks AiryMellowBooks Sep 29, 2016
Kookie dalam cerite ni,Adik beradik dengan JinHyung tu ke?
                              Ke macam mana?tak paham..
AiryMellowBooks AiryMellowBooks Sep 29, 2016
Dapat bayang kan,taehyung ckp dengan suara besar dye tu,hahaha..
AiryMellowBooks AiryMellowBooks Sep 29, 2016
Peerrgghh!ko budak bando ape beda nye?duduk dekat atas bumi jugak!bukan nya kat langit ke ape ke!ceess!!
TaeMie99 TaeMie99 Aug 02, 2016
Aduh bila tahu dia ada adik kembar, aku dah dapat agak what will happen