Het Drakenmeisje

Het Drakenmeisje

4.4K Reads 406 Votes 9 Part Story
Asm_x_boekenwurm By asmxboekenwurm Updated Dec 01, 2016

Gwen woont in een weeshuis, al zolang ze zich kan herinneren. Nog nooit heeft er iemand interesse in haar getoond, maar als ze 15 is veranderd dat. Een man die zichzelf een professor noemt neemt haar mee naar zijn privé-eiland. Daar ontdekt ze dat de wereld niet is zoals hij lijkt. Er bestaan dingen die alleen in sprookjes voorkomen, maar toch weigert ze dat alles te geloven. Pas als ze zelf oog in oog komt te staan met een echte draak, kan ze niet anders dan geloven. 

Ze begint zich af te vragen wie haar ouders nou eigenlijk echt waren, en waarom ze een speciale connectie met de draak voelt. Als ze er dan uiteindelijk achter komt, lijkt haar hele leven wel een leugen en kan ze het niet meer aan. Ze besluit te vluchten, samen met haar draak. Maar dan komt ze in een bijzonder krachtige storm terecht en beland ze in een hele andere wereld... Zou ze ooit nog terug komen?

(Helaas wel langzame updates)

 • adoptie
 • draken
 • drakenrijder
 • eiland
 • magie
 • ordevandrakenmenners
midnight_wolfx midnight_wolfx Mar 11, 2017
Volgens mij is je verhaal gekopieerd, en héb je t gekopieerd..
djxtess djxtess May 08, 2016
Leuk verhaal😃 ga zo door👍🏻😂 miss soms iets spannerder, maarja, dit is pas de eerste hoofdstuk dus het maakt niet zo veel uit😂😃 hoe kom je toch op zulke ideeën voor een boek?😂😃👍🏻
LichtBrengtInzicht LichtBrengtInzicht Jun 27, 2016
Ik herken het verhaal, maar het is nog steeds leuk om te lezen!
kelseyhermans kelseyhermans Jul 17, 2016
Lijkt echt superveel op het boek het drakenmeisje (het echt bestaande boek)
lovexxblidur lovexxblidur Jun 03, 2016
Echt een heel leuk boek tot nu toe en ik blijf hem bij houden
elili000 elili000 Aug 26, 2016
omg het drakenmeisje(echte boek is mijn tweede lievelings boekenreeks ne de edelsteen trilogie van kirstin grier! ) dus ik weet zeker dat dit een kei goed boek word!!!!
               ps wist je dat de schrijfster van het draken meisje een italiaanse is?? dat vind ik echt super cool!! want ik ben half italiaans!