Accidentally //Ante Ćorić

Accidentally //Ante Ćorić

39.4K Reads 3.5K Votes 60 Part Story
Ana K. By xblackloverx Completed

*****

Lea,djevojka koja je bila sasvim obična djevojka. Nije imala previše prijatelja,ali ipak imala je one koji su nju voljeli i koje je ona voljela. One ljude koji su uvijek bili njena najveća podrška. Djevojka malo niža,smeđe poluduge kose i smeđih očiju i svog zaraznog smiješka. Zračila je nekim posebnim sjajem. Iako obična,ona je bila posebna. Jedinstvena na svoj način.
No kada ona ode preko ljeta u Zagreb da se zabavi sa svojim prijateljicama koje je imala tu. Što kad joj samo jedan prelazak preko ceste uništi sve? Ne,neće joj taj prelazak uništiti cijeli život. Uništit će joj samo to ljeto. To ljeto koje će na kraju ipak pamtiti po dobrome.

___________________________________

*****

A Ante,pa on je nogometaš. Mladi nogometaš sa napunjenih 17 godina koji se napokon vratio u Zagreb,u svoj Dinamo.Živio je svoj san. Trenirao je i radio ono što je volio i to u svom najdražem klubu.
No svi su sretni kada dobiju poziv da igraju za reprezentaciju a njemu se taj san uništi. Upravo taj...

 • antećorić
 • completed
 • leakovač
 • ljubav
 • nogomet
 • slucajnost
Bird56 Bird56 Jun 29, 2016
Hvala sta si me napomenila da si objavila novu pricu. Jedva cekan nastavke jer znan da ce prica bit super
mel-ss mel-ss Jun 29, 2016
Jooj, joj, nova priča je tu! Go Ana! Imaš svu moju podršku. Početak je odličan,ali nekako cover mi je najviše upao u oko hahah mora da ga je neka carica pravila hahah šalim se
               Što prije dalje! 
               Obožavam tee❤❤