NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
EXOSHIDAE CHANNEL

EXOSHIDAE CHANNEL

27.1K Reads 2.8K Votes 50 Part Story
-웬열- By Yeollie_Girl Updated 5 days ago

Grup hoobae EXO and grup sunbae SNSD bergabung dalam satu reality show? 



#엑소시대 채널

Start : 27/03/16

Cr: @Bae_syaa // Bae Sya Graphic // thank youuuu

#Wattys2016

yehyunkim_ yehyunkim_ Mar 26
bru bca part satu , author bgitahu ada smpai 40 part 🌚✨😱 Memang ff ni jalah aku smpai habis
athilaaziz13 athilaaziz13 Nov 07, 2016
Hahahaha! Confirm bersepah yang amat sangat ni haaa !!!😂😅😅😅
Tetiba keluar bahasa Indon, cayalah author blh buat banyak bahasa
Bapak lama sial sampai 10 jam tu kalau tidur bgn balik pun blm tentu dh sampai
athilaaziz13 athilaaziz13 Nov 07, 2016
Memang pun masin yang amat. Semasin EyelineR mu😂😂😂 hohoho
nfdoubleuhr37 nfdoubleuhr37 May 11, 2016
ada lagi tak grup wattpad kat ws tu? kalau ada nak masuk 0193718305 (Ara)