Unpredictable Husband

Unpredictable Husband

80.2K Reads 1.9K Votes 34 Part Story
āşýä By FmySnk Updated Apr 07

Berkahwin pada usia muda bukan impian mahupun cita-cita bagi seorang remaja bernama Mia Ariesya. 

Malah dia terfikir pun tidak tetapi itulah dinamakan Ketentuan Allah, jodoh datang awal. Redha dan terima je takdir ketentuan-Nya. 

Lain pula bagi si Imtiraz Haiziq, dirasakannya jodohnya datang pada masa yang tepat. 

Satu tragedi yang membuatkan perkahwinan mereka huru-hara. Baru sahaja mahu merasa kebahagiaan melayari bahtera perkahwinan sudah bermacam-macam badai yang melanda pasangan itu. 

'Siapa awak?'- Mia Ariesya.

'No matter how far you go, we'll meet at the end'- Imtiraz Haiziq.

'Aku akan pastikan dia jadi milik aku balik and forever will be mine'- Mrs. H. 

Apakah yang terjadi kepada mempelai dua sejoli yang baru sahaja melayari bahtera perkahwinan itu? Berceraikah mereka? Berjayakah Imtiraz Haiziq dalam mengambil hati Mia Ariesya kembali? Dan siapakah Mrs. H? 

Persoalannya hanya terjawab disini. Semuanya pasti akan terbongkar hanya di Unpredictable Husband.

- - Sep 19, 2016
Adui..kalau akak la, kena scan la lambo tu dulu sbelom masuk..haha..kreta mahal tu
- - Mar 26, 2016
bercinta tak agak2... pakwe anak org kaya. pakai lambo pulak tu.. jangan kena lambung je, sudah...
- - May 02, 2016
tak handal cam ASYA JSN... dah la sembur milo masin, kat muka singa pulak tu...