Consortul Reginei Disparute (prima carte )

Consortul Reginei Disparute (prima carte )

14.2K Reads 942 Votes 12 Part Story
AlisAlis By AlisAlis Completed

(+18) Cum ar trebui sa reactionezi cand afli ca esti consortul unei regine moarte si reinviate ,dar cand esti nevoit sa o ajuti la razbunare si in acelasi timp sa o iubesti ?Richard Kent ,zis Rick este un arheolog nou in breazla care ,cu ajutorul tatalui sau ,ce ii finantiaza proiectul ,va descoperi mormantul ,crede el , unei regine a Egiptului disparut ,numai ca in mormant se dovedeste a fi alta regina care nu are nicio legatura cu Egiptul cu exceptia unei promisiuni facute inainte de Hristos .Ce se intampla cand tanarul Rick o trezeste ,dar cand afla ca e sortit sa fie al ei si s-o ajute cu planurile de razbunare ,va putea oare sa plece sau atractia pe care o simte pentru ea il va determina sa ramana ,dar mai ales va reusi sa o paraseasca ,pentru ca regina nu e dispusa sa ii de-a drumul .O poveste plina de mister,dragoste , seductie si vraji , ce se va intampla pe parcursul ei veti afla ,daca veti citi !

AmayaCristina AmayaCristina Jun 07, 2014
Evylien si Daphnis. Ambii cautandu-di sufletele pereche, acestia nestiind macar de existenta lor, si fiind speriati de iesea *aham* din ei. daca s-ar intalni, Evylien si Daphnis ar fi buni prieteni!
lukyka lukyka Apr 26, 2014
E superba si are foarte multe faze comice,nu cred sa mai fi ras la o asa poveste decat daca cartile erau de rahat,ceea ce vreau sa zic este ca asta e SUPERBA si IMI PLACE FOARTE MULT
AlisAlis AlisAlis Jul 05, 2013
@Anca_Emerald ma bucur ca iti place :x o sa pun capitolul 2 repede ,promit
AncaEmerald AncaEmerald Jul 05, 2013
Frumos<3 Povestea e foarte interesanta.De abia astept continuarea :D
LeliaVoinea LeliaVoinea Jul 05, 2013
@AlisAlis ce ''rea'' esti! M-ai lasat in suspans.Tocmai cand scena devenea mai interesanta apare replica epica,,continui scena in urmatorul capitol''. Acum o sa mor de curiozitate!
AlisAlis AlisAlis Jul 05, 2013
@ubikaaa aha deci DOVADA ca majoritate cititoarelor mele sunt  fete ”rele” 
               Da ei bine sunt rea va las sa va imaginati voi ce se va intampla si apoi eu intorc totul la 180 de grade ,vai ce imi place de mine ,muhaha :)))
               @SelenMoon 
               hm uite ca ,covorul nu mi-a trecut prin cap ,de retinut :x