NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Esti a mea,my lady

Esti a mea,my lady

13.7K Reads 1.2K Votes 18 Part Story
Bianca Dragneel By Bianca_Dragneel Completed

Sunt Lucy.O fata obisnuita,cu o viata obisnuita.Sau asa par.Spun asta pentru ca am un secret.Eu sunt Buburuza,eroina Parisului.Motan Noir este partenerul meu si uneori este foarte enervant.De ce ? Se da mai tot timpul la mine.Dar sa lasam asta.
Cea mai buna prietena a mea este Juvia si tot odata iubita lui Gray.
Gray este cel mai bun prieten al baiatul pe care il iubesc : Natsu. 
Natsu este colegul meu de clasa si este cel mai frumos din liceu.Cam foarte multe fete il plac pentru asta si pentru ca este bogat.Dar eu nu deasta il iubesc.Eu il iubesc pentru ca este bun,grijuliu,amuzant,destept.De asemenea este foto model si face scrima.

Am tot vrut sa-i spun ca-l iubesc,dar de fiecare data cand incer sa vorbesc cu el ma balbai.Si de fiecare data cand pot sa vorbesc cu el cat de cat normal,trebuie sa se bage Lisanna care vrea sa fie cu el doar pentru banii lui. (Deci sa fie clar ca nu am nimic cu Lisanna.Dar ea este,sa spun asa,dujmanul numarul 1 pentru cuplul NaLu.Deci repet : nu am nimi...

Pandalie1 Pandalie1 Jun 24, 2016
Deci, e gen emisiunea Miraculos de la tv, dar cu numele schimbate? Mai bine le pastrai, e cam greu sa inveti atatea nume. .
DianaLupasco DianaLupasco Jun 30, 2016
Nui nimi greselile se mai cotecteaza ' dar imi place e supeeeeeeeeer!!!!
CristinaCiofoaia CristinaCiofoaia Dec 24, 2016
Îmi place cã le-ai gãsit alte nume Buburuzei și Motanului negru.Mulți schimbau doar numele Buburuzei.Îmi place povestea ta. :)