NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
AIDEN : THE SON OF LYCANS [EDITING]

AIDEN : THE SON OF LYCANS [EDITING]

611K Reads 35.8K Votes 136 Part Story
🔱JejakaMerah | saptember🔱 By JM_saptember Completed

Kisah cinta fantasi diantara si serigala, Aiden Lycans dan juga si gumiho, Eilya Eara membuka lebaran.

Aiden, The son of Lycans merupakan pemburu makhluk buas yang terkenal dengan gelaran, si anak lagenda. Lycanstrophes. 

Bahkan begitu, dia menyimpan dendam kesumat kepada Lycanstrophes dek sejarah hitam yang berlaku ketika dia kecil.

Namun, segalanya berubah apabila kedatangan si gumiho, Eilya Eara membuka pintu hatinya yang telah sekian lama terkunci.

Seekor naga pemusnah dunia pula, bakal bangkit untuk menghuru-harakan keadaan. Phantom Assasins pula memburu Aiden dalam diam untuk menyeru sang naga, Deathwing.

"Eilya, it is true? Kau sukakan aku?"
-Aiden, The son of Lycans.

"Hurmm, saya selalu berada dengan siapa lagi? Kalau bukan awak...?"
-Eilya Eara, The gumiho-

"Merlin, aku tak pasti samada anak aku buat-buat bodoh, or dia sememangnya bodoh?"
-Lycanstrophes, The legendary hunter-

"Dah kau bodoh, anak kau pun ikut sama bodohlah, apa punya bangang soalan..."
-Merlin, The great one-

Kisah cinta fantasi yang cheesy, komedi dan disulami dengan adegan aksi hasil karangan JejakaMerah.

*Sedang diedit untuk kepuasan membaca*

#Mature Content#

27mai_tao68 27mai_tao68 a day ago
Best sangat cerita ni... dah berapa kali kita baca... tak pernah bosan pun ...
thoriqafris thoriqafris May 21
"Pantas"? Kok jd aneh ya, wkwkw. Mungkin bisa diganti "lantas" aja atau "spontan"
                              
                              Hehee, saran doang sii dari saya. 😊
JunkyArray JunkyArray Jun 10
Lagu apa ni? Boleh cri di youtube ka ataupun direka sendiri ni?
agxjyana_ agxjyana_ Jun 05
Cerita ini chapnya panjang sekali xD gak tau kapan deh selesai bacanya, thanks for making this story
AdibahAzmann AdibahAzmann Jun 15, 2016
I start baca cerita lara u and wow sangat seronok ok baca cerita yang u buat! Now i nak baca cerita ni pula haha Keep it up broo 😊