AIDEN LYCANS [C] ✔

AIDEN LYCANS [C] ✔

696K Reads 41.9K Votes 150 Part Story
🔱 JM 🔱 By JejakaMerah Completed

Kisah cinta fantasi diantara si serigala, Aiden Lycans dan juga si gumiho, Eilya Eara.

Aiden, The son of Lycans merupakan pemburu makhluk buas yang terkenal dengan gelaran, si anak lagenda. Lycanstrophes. 

Bahkan begitu, dia menyimpan dendam kesumat kepada Lycanstrophes dek sejarah hitam yang berlaku ketika dia kecil.

Namun, segalanya berubah apabila kedatangan si gumiho, Eilya Eara membuka pintu hatinya yang telah sekian lama terkunci.

Seekor naga pemusnah dunia pula, bakal bangkit untuk menghuru-harakan keadaan. Phantom Assasins pula memburu Aiden dalam diam untuk menyeru sang naga, Deathwing.

"Eilya, it is true? Kau sukakan aku?"
-Aiden, The son of Lycans.

"Hurmm, saya selalu berada dengan siapa lagi? Kalau bukan awak...?"
-Eilya Eara, The gumiho-

"Merlin, aku tak pasti samada anak aku buat-buat bodoh, or dia sememangnya bodoh?"
-Lycanstrophes, The legendary hunter-

"Dah kau bodoh, anak kau pun ikut sama bodohlah, apa punya bangang soalan..."
-Merlin, The great one-

Kisah cinta fantasi yang cheesy, komedi dan disulami dengan adegan aksi hasil karangan JejakaMerah.

#Mature Content#

  • aiden
  • darkfantasy
  • epik
  • fantasi
  • makhluk
  • romance
  • wattys2016
27mai_tao68 27mai_tao68 Jun 24
Best sangat cerita ni... dah berapa kali kita baca... tak pernah bosan pun ...
Untuk ketiga kali nya baca nihh tak jemu pon .. saya suka saya suka wahahaha
thoriqafris thoriqafris May 21
"Pantas"? Kok jd aneh ya, wkwkw. Mungkin bisa diganti "lantas" aja atau "spontan"
                              
                              Hehee, saran doang sii dari saya. 😊
JunkyArray JunkyArray Jun 10
Lagu apa ni? Boleh cri di youtube ka ataupun direka sendiri ni?
Noobies..... jgn gurau lh... kw tulis dh mcm sama taraf ngn penulis novel... x lyk panggil noob but kena panggil pro... x pun master... 😄😄
AdibahAzmann AdibahAzmann Jun 15, 2016
I start baca cerita lara u and wow sangat seronok ok baca cerita yang u buat! Now i nak baca cerita ni pula haha Keep it up broo 😊