NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Riganje vatre

Riganje vatre

4.7K Reads 592 Votes 36 Part Story
Martina By ProfesionalniAmater Updated 8 minutes ago

Da znam, naslov je retardiran, bla bla, pređimo na poantu.
Zašto ovo radim? Ne ovo nije neki random na kojem ću pisati nešto što sam danas provalila ili što je moja prija provalila ili što mi padne na pamet. Ne, moj život nije toliko uzbudljiv. Ovo je doslovno kada ti izlazi para na uši. Uzet ću neku temu i napisat ću što me izluđuje, neće biti previše psovki osim ako stvarno popizdim.
Zašto ovo radim? Da se malo družimo uz teme na koje niste pomislili i niste za njih čuli. Ali da, poludjet ćete kad vidite što na ovom svijetu postoji.

P. S. U temama se neće spominjati nikakve osobe, seksualne teme niti nemoralne akcije nekih ljudi koji stvarno prelaze granicu, tako da se ne brinete, neće biti ništa controversal.

Ja : Slažem se 
               Likuša koja je napisala ff : Prigovor 
               Ti : Mir u sudnici 😂😂😂
YvonneMaya YvonneMaya Mar 21, 2016
Jbg, ne mogu drugo nego se smijati ovome. Žalosno,ali istinito - Z.M liječi depresije
A_Belladonna A_Belladonna Sep 22, 2016
Jedino ako nije malokrvna pa da se onesvesti ili ako ne podnosi krv ili pak ako nije ubola arteriju neku pa da izgubi više krvi.
s_andra_91 s_andra_91 Mar 21, 2016
E za ovo ti svaka čast! Slažem se sa svim što si napisala! Bravo
Upravo takoo !!! Bravo !!! Hajdi dobro je ako napiše neki fanfic koji ima smisla i ima normalne radnje i de ako već piše o otmici mogla je pokušati sebe postaviti za lika što bi ona uradila ili ako ne zna neka ne piše o tome
ThePhoenixPower ThePhoenixPower May 06, 2016
Osim kod Justina, on je vrlo drag, odvede curu u jednu od svojih koliba i sumi kako bi je tamo silovao, a zatim se ozene