Riganje vatre

Riganje vatre

2.4K Reads 294 Votes 17 Part Story
Martina By ProfesionalniAmater Updated Nov 02

Da znam, naslov je retardiran, bla bla, pređimo na poantu.
Zašto ovo radim? Ne ovo nije neki random na kojem ću pisati nešto što sam danas provalila ili što je moja prija provalila ili što mi padne na pamet. Ne, moj život nije toliko uzbudljiv. Ovo je doslovno kada ti izlazi para na uši. Uzet ću neku temu i napisat ću što me izluđuje, neće biti previše psovki osim ako stvarno popizdim.
Zašto ovo radim? Da se malo družimo uz teme na koje niste pomislili i niste za njih čuli. Ali da, poludjet ćete kad vidite što na ovom svijetu postoji.

P. S. U temama se neće spominjati nikakve osobe, seksualne teme niti nemoralne akcije nekih ljudi koji stvarno prelaze granicu, tako da se ne brinete, neće biti ništa controversal.

YvonneMaya YvonneMaya Mar 21
Jbg, ne mogu drugo nego se smijati ovome. Žalosno,ali istinito - Z.M liječi depresije
Jedino ako nije malokrvna pa da se onesvesti ili ako ne podnosi krv ili pak ako nije ubola arteriju neku pa da izgubi više krvi.
s_andra_91 s_andra_91 Mar 21
E za ovo ti svaka čast! Slažem se sa svim što si napisala! Bravo
Osim kod Justina, on je vrlo drag, odvede curu u jednu od svojih koliba i sumi kako bi je tamo silovao, a zatim se ozene
OKEJ NEKA MO BOG OPROSTI ALI JA OVDE DOSLOVNO UMIREM OD SMEHA
YvonneMaya YvonneMaya Mar 21
Takvi "pisci" dobiju komentare tipa  WAU, ONO!! ZNAČI BAŠ SI ME ODUŠEVILA, PUSA PUSA JEDVA ČEKAM DALJE, V.T. i tri tone srca....to je preseravanje ak se mene pita i vidi se da nemaju temeljno znanje o gramatici i pravopisu