NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Because You Are Mine! ⭐ Park Jimin

Because You Are Mine! ⭐ Park Jimin

53.3K Reads 4.6K Votes 25 Part Story
_VMxn_ By BangtanTae07 Completed

"Tak kira apa pun yang terjadi, saya takkan lepaskan awak. BECAUSE YOU ARE MINE!"

                                                                                              ***
Korang memandang jam di pergelangan tangan. Debaran semakin menguasai diri. Perlahan lahan korang bangun dari sofa sebaik sahaja eomma memasuki bilik itu dan berjalan menghampiri korang

"Cantik anak eomma. Tak sangka kamu dah nak kahwin" eomma mengukirkan senyuman sambil membetulkan sedikit wedding dress korang

Korang hanya mendiamkan diri, tidak mampu untuk mengeluarkan sepatah kata

"Dah jom. Semua orang tengah tunggu kamu kat luar". Lamunan korang terhenti di situ sebaik sahaja eomma menarik perlahan tangan korang, menuju ke arah pintu

Korang mengesat air mata yang sudah pun jatuh ke pipi korang. "Appa..kenapa appa sanggup buat Yoora macam ni. Yoora tak mahu semua ni. Yoora belum bersedia nak bergelar seorang isteri.."

Namun, hidup korang berubah selepas Appa memaksa korang untuk tinggal bersama si dia, lelaki yang hidup tidak seberapa, tidak sekaya korang. Mampukah korang meneruskan hidup sebaik sahaja sah digelar seorang isteri kepada Park Jimin?

Fanfic 13+

Coyright ©BangtanTae07

No comments listed yet.