For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
[Edited] Because You Are Mine! + Jimin

[Edited] Because You Are Mine! + Jimin

105K Reads 5.2K Votes 13 Part Story
•.°Tear°.• By BangtanTae07 Completed

[ Sedang diedit ]

"Tak kira apa pun yang terjadi, saya takkan lepaskan awak.."

"..BECAUSE YOU ARE MINE!"

                                                                                              ***

Yoora memandang jam di pergelangan tangan. Debaran semakin menguasai diri. Perlahan lahan dia bangun dari sofa sebaik sahaja ibunya memasuki bilik itu dan berjalan menghampirinya

"Cantik anak mama ni. Tak sangka kamu dah nak kahwin" Puan Jung tersenyum manis sambil membetulkan sedikit wedding dress yang tersarung di tubuh milik anak perempuannya itu

Yoora hanya mendiamkan diri, tidak mampu untuk mengeluarkan sepatah kata

"Jom. Semua orang tengah tunggu kamu kat luar tu". Lamunan gadis itu terhenti sebaik sahaja Puan Jung menarik perlahan tangannya, menuju ke arah pintu

Yoora mengesat air mata yang sudah pun jatuh ke pipi mulusnya itu

"Papa..kenapa papa sanggup buat Yoora macam ni? Yoora tak mahu semua ni. Yoora belum bersedia nak bergelar seorang isteri.."

Hidup gadis itu berubah selepas papa memaksanya untuk tinggal bersama si dia, lelaki yang hidupnya tidak seberapa, tidak sekaya yang dia harapkan. Mampukah Yoora meneruskan hidup sebaik sahaja sah bergelar isteri kepada Park Jimin?

***

Fanfic 13+

Coyright ©BangtanTae07

  • bangtanboys
  • bts
  • fanfic
  • fanfiction
  • force
  • jimin
  • malay
  • parkjimin
  • romance
  • taehyung
farkshitra farkshitra Jan 19
kalau aku jadi anak mr jung ni mmg aku laju je setuju kawin dengan laki tadi
yeaysaya-dah yeaysaya-dah Jun 09, 2017
oh my inonncent yuju. sejak bila pandai pergi club ? nak kena nii 😂😂😂
yeji15 yeji15 Feb 20
Kenapa author letak "korang" kat sini. Sorry Yeji tak terbiasa
yojennie yojennie Jan 06
Permpuan zaman skrg ni pndai dah merokok,gi club..naik moto ngan jantan ei ..melwan je thu babi HAHA aku meroyn mlm ii ni