IDEAL-IREAL  CRIMINAL

IDEAL-IREAL CRIMINAL

65.9K Reads 5.5K Votes 50 Part Story
@Nieves F Joy By Nieves_Joy Completed

Când irealul se contopeşte cu realul şi mai apare şi factorul pe care nu îl consideri ideal, ies numai încurcături.
        Mayte Jimenes află pe propia piele ca atunci când îţi ordonezi viaţa, un simplu moment neprevăzut ţi-o poate da peste cap.
        Atunci când îşi întâlneşte vecinul recalcitrant, ies scântei din ambele părţi, iar o convieţuire în acelaşi imobil devine cam incomodă.
        Orgolioşi până la extrem, ambii vor încerca să nu-şi vadă persoana potrivită în faţă, iar holul dintre apartamente, va deveni un câmp de bătălie, unde în orice moment pot cădea victime colaterale.
        Un proiect marca Nieves F. Joy dragilor şi fără prea multe detalii din prima, deoarece descrierea nu-şi prea are rostu', când eu scriu ce-mi bubuie mintea.
        Cuvânt de început postat la data de 19 martie 2016.

AnaBoleyn9 AnaBoleyn9 Mar 31, 2016
Și când ma gandesc ca sunt cateva capitole înainte mor de fericire, încă de la coperta m-ai fermecat și ai avut dreptate cartea asta e foarte, foarte diferită și specială
marionasty marionasty Mar 19, 2016
Multă inspirație și spor la scris!! Cu siguranță noul proiect va fi la fel de exploziv ca și restul ... Dacă nu mai ceva!!!  Cu mare drag ți -am citit fiecare carte și cred ca dacă le-as reciti încă de câteva ori nu m -as plictisi ! Te pup!
raluka-ioana raluka-ioana Mar 19, 2016
Uuuuu... o noua carte. Care bneinteles ca o vei posta. Nu? Te looog flumos, cu pupici deasupra. 
                 Vreau sa o citesc. Oricum... sunt sigura ca va fi o carte... wow. Asa ca... posteaza-o! Pupici ♥♥♥♥
Nieves_Joy Nieves_Joy Mar 19, 2016
Da mami.Promit ca nu las nimic neterminat, măcar ca azi te-am stresat și ti-am scos fire de par alb pana am făcut coperta și am pus la punct detaliile.Te iubesc de mor și te pup de te albesc.
AndreeaRnc AndreeaRnc Mar 19, 2016
Abia aştept să o începi! Este genială ideea! Spor la scris! Te pup!
madymar2008 madymar2008 Jan 15
( nuu înțelegeam dc pe unele coperți scrie dragoste iar pe altele ficțiune generala )nu prea mă avant în a comenta indiferent ce citesc , este a 3 a oară când o fac ... nu mă întreba dc , pur și simplu asta am simțit sa fac ăsta am făcut 😊