Jangan Baca Cerita Ini!

Jangan Baca Cerita Ini!

218K Reads 15.3K Votes 83 Part Story
Aremieroul Akim By AremieroulAkim Updated Jan 29

Terima kasih semua yang dah sudi baca, undi dan komen :D

Dari #1 sampai #44:
Himpunan cerita pendek tentang pengalaman diri sendiri, pengalaman ahli keluarga dan jugak pengalaman-pengalaman yang diceritakan oleh kawan-kawan berkaitan dengan hantu, makhluk halus, jin, syaitan dan seumpama dengannya. 

Dari #46 onwards
Cerita-cerita seram rekaan author berkaitan dengan alam misteri or angker. Ada cerita, ada perkongsian ilmu, dan segala jenis cara yang boleh aku sampaikan supaya malam korang akan dihantui oleh hantu-hantu ni. Dan kalau ada cerita berdasarkan kisah benar, aku akan mention awal-awal. Kalau aku tak mention maksudnya tu cerita rekaan lah ye.

Mungkin cerita-cerita yang diceritakan di dalam ini tak seram, tetapi percayalah kalau kau sendiri yang mengalami situasi tu di dunia nyata, baru kau tahu apa tu definisi sebenar seram.

Selamat membaca. Moga hidup kita dijauhkan dari gangguan makhluk yang sering mahu menggoda, menyesatkan malah nak berkawan dengan kita. Hahaha

Akan diupdate setiap kali ada cerita. InsyaAllah.

  • ceritahantu
  • hantu
  • horror
  • kisahseram
  • malaysia
  • paranormal
  • penakut
  • seram
AutumnChii AutumnChii Dec 12, 2017
Pergh ruginya tak masuk! Mne la tau lepas kluar dari bilik tu kau jadi power rangers 😂 Pastu dpt Misi selamatkan negara drpd keruntuhan pak najib 😂😂
miss_swanRaisya miss_swanRaisya Oct 27, 2017
Memang. Semalam tiga kali mimpi buruk and then baru ingat tak baca doa.
bukan_ulat_buku bukan_ulat_buku Nov 05, 2017
Rugi r tak masuk.. kot2 kua dapat ilmu kebal ke. Hijab terbuka ke. Dapat power boleh jadi bomoh ke pastu😂🤣
tyaahhh tyaahhh Sep 21, 2017
Mirul umur kau brpe skrg? Masa ko kne kacau ni mse umur kau form 1 ke?
chico_quinn chico_quinn Oct 26, 2017
Author dah bagitau jangan baca cerita ni! Tapi aku degil nak baca! 😭😭😭😭😭😭
chico_quinn chico_quinn Oct 26, 2017
Semua orang ada pengalaman cerita kat asrama. Termasuk aku. 😭😭😭😭