Jangan Baca Cerita Ini!

Jangan Baca Cerita Ini!

171K Reads 12.1K Votes 79 Part Story
Aremieroul Akim By AremieroulAkim Updated a day ago

Terima kasih semua yang dah sudi baca, undi dan komen :D

Dari #1 sampai #44:
Himpunan cerita pendek tentang pengalaman diri sendiri, pengalaman ahli keluarga dan jugak pengalaman-pengalaman yang diceritakan oleh kawan-kawan berkaitan dengan hantu, makhluk halus, jin, syaitan dan seumpama dengannya. 

Dari #46 onwards
Cerita-cerita seram rekaan author berkaitan dengan alam misteri or angker. Ada cerita, ada perkongsian ilmu, dan segala jenis cara yang boleh aku sampaikan supaya malam korang akan dihantui oleh hantu-hantu ni. Dan kalau ada cerita berdasarkan kisah benar, aku akan mention awal-awal. Kalau aku tak mention maksudnya tu cerita rekaan lah ye.

Mungkin cerita-cerita yang diceritakan di dalam ini tak seram, tetapi percayalah kalau kau sendiri yang mengalami situasi tu di dunia nyata, baru kau tahu apa tu definisi sebenar seram.

Selamat membaca. Moga hidup kita dijauhkan dari gangguan makhluk yang sering mahu menggoda, menyesatkan malah nak berkawan dengan kita. Hahaha

Akan diupdate setiap kali ada cerita. InsyaAllah.

  • ceritahantu
  • hantu
  • horror
  • kisahseram
  • malaysia
  • paranormal
  • penakut
  • seram
Memang. Semalam tiga kali mimpi buruk and then baru ingat tak baca doa.
Rugi r tak masuk.. kot2 kua dapat ilmu kebal ke. Hijab terbuka ke. Dapat power boleh jadi bomoh ke pastu😂🤣
tyaahhh tyaahhh Sep 21
Mirul umur kau brpe skrg? Masa ko kne kacau ni mse umur kau form 1 ke?
chico_quinn chico_quinn Oct 26
Author dah bagitau jangan baca cerita ni! Tapi aku degil nak baca! 😭😭😭😭😭😭
Aku nak tau sangat ape yang akan jadi bila masuk bilik terang gila tu seh
maesthetic- maesthetic- Aug 05
Sorry semak kat komen jap🙏
                              █Kalau ada sesiapa kat sini ade yg minat read stry psal Mystery/Thriller tu jgnlh memalu jgn sesegan jenguk bace stry yg Author baru buat ye🎈. Kalo Tuan pnye buku ni nak baca skali pun takpe. Jgn lupa vote kk♥ #jgn kecam😂✌ #srry semak kat comment🌚💕