NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Jangan Baca Cerita Ini!

Jangan Baca Cerita Ini!

105K Reads 5.8K Votes 40 Part Story
Aremieroul Akim By AremieroulAkim Updated 4 days ago

#1 in PARANORMAL (pencapaian terbaik)
Terima kasih korang sebab sudi baca, undi dan komen :D

Himpunan cerita pendek tentang pengalaman diri sendiri, pengalaman ahli keluarga dan jugak pengalaman-pengalaman yang diceritakan oleh kawan-kawan berkaitan dengan hantu, makhluk halus, jin, syaitan dan seumpama dengannya. 

Mungkin cerita-cerita yang diceritakan di dalam ini tak seram, tetapi percayalah kalau kau sendiri yang mengalami situasi tu di dunia nyata, baru kau tahu apa tu definisi sebenar seram.

Selamat membaca. Moga hidup kita dijauhkan dari gangguan makhluk yang sering mahu menyesatkan kita. 

Akan diupdate setiap kali ada cerita. InsyaAllah.

nurbatrisya06 nurbatrisya06 11 hours ago
Aku nak tau sangat ape yang akan jadi bila masuk bilik terang gila tu seh
Mochicho_ Mochicho_ May 27
Jarum dan hospital sebahagian dari kehidupan aku author tau?
Se01Nah Se01Nah Jun 02
Dah takde kat dunia nih lagi rasanya kalau masuk bilik tuh kahkahkah
berderau darah baca 'ada benda tersengih tengok kalau tak baca doa' gila seram!!!
tepungpelita tepungpelita May 15, 2016
Means mse tersedar dari tido tu tgk kiri kanan tkde org, sbenarnye ade org la eh? Kau sorg je tk bole nmpk. Gitu? Cuak jgk aku bce. Dh la memalam.dorm kosong 😱😱
Sissecretary Sissecretary Oct 06, 2016
Best tapi seram sampai aq pon terasa yg aq ada kat situasi tu sambil melayang kat udara (lebih kepada terbang)