Jangan Baca Cerita Ini!

Jangan Baca Cerita Ini!

127K Reads 7.7K Votes 53 Part Story
Aremieroul Akim By AremieroulAkim Updated 34 minutes ago

#1 in PARANORMAL (pencapaian terbaik)
Terima kasih korang sebab sudi baca, undi dan komen :D

Himpunan cerita pendek tentang pengalaman diri sendiri, pengalaman ahli keluarga dan jugak pengalaman-pengalaman yang diceritakan oleh kawan-kawan berkaitan dengan hantu, makhluk halus, jin, syaitan dan seumpama dengannya. 

Mungkin cerita-cerita yang diceritakan di dalam ini tak seram, tetapi percayalah kalau kau sendiri yang mengalami situasi tu di dunia nyata, baru kau tahu apa tu definisi sebenar seram.

Selamat membaca. Moga hidup kita dijauhkan dari gangguan makhluk yang sering mahu menyesatkan kita. 

Akan diupdate setiap kali ada cerita. InsyaAllah.

Aku nak tau sangat ape yang akan jadi bila masuk bilik terang gila tu seh
Maithphobia Maithphobia Aug 05
Sorry semak kat komen jap🙏
                              █Kalau ada sesiapa kat sini ade yg minat read stry psal Mystery/Thriller tu jgnlh memalu jgn sesegan jenguk bace stry yg Author baru buat ye🎈. Kalo Tuan pnye buku ni nak baca skali pun takpe. Jgn lupa vote kk♥ #jgn kecam😂✌ #srry semak kat comment🌚💕
mocheeseu mocheeseu May 27
Jarum dan hospital sebahagian dari kehidupan aku author tau?
Se01Nah Se01Nah Jun 02
Dah takde kat dunia nih lagi rasanya kalau masuk bilik tuh kahkahkah
berderau darah baca 'ada benda tersengih tengok kalau tak baca doa' gila seram!!!
MMimaS MMimaS Feb 25
x leh blah betul part yang benda tersengih tengok kita tidur tu.. haduiii