NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Jangan Baca Cerita Ini!

Jangan Baca Cerita Ini!

84.5K Reads 4.5K Votes 34 Part Story
Aremieroul Akim By AremieroulAkim Updated 3 days ago

#1 in PARANORMAL (pencapaian terbaik)
Terima kasih korang sebab sudi baca, undi dan komen :D

Himpunan cerita pendek tentang pengalaman diri sendiri, pengalaman ahli keluarga dan jugak pengalaman-pengalaman yang diceritakan oleh kawan-kawan berkaitan dengan hantu, makhluk halus, jin, syaitan dan seumpama dengannya. 

Mungkin cerita-cerita yang diceritakan di dalam ini tak seram, tetapi percayalah kalau kau sendiri yang mengalami situasi tu di dunia nyata, baru kau tahu apa tu definisi sebenar seram.

Selamat membaca. Moga hidup kita dijauhkan dari gangguan makhluk yang sering mahu menyesatkan kita. 

Akan diupdate setiap kali ada cerita. InsyaAllah.

CasperHarith CasperHarith Apr 02, 2016
ASRAMA....
                              setiap ASRAMA ada kisahnya...
                              aq pun ada pengalaman seram time d asrama...aq dah post harap bacala...
tepungpelita tepungpelita May 15, 2016
Means mse tersedar dari tido tu tgk kiri kanan tkde org, sbenarnye ade org la eh? Kau sorg je tk bole nmpk. Gitu? Cuak jgk aku bce. Dh la memalam.dorm kosong 😱😱
Sissecretary Sissecretary Oct 06, 2016
Best tapi seram sampai aq pon terasa yg aq ada kat situasi tu sambil melayang kat udara (lebih kepada terbang)
MMimaS MMimaS Feb 25
x leh blah betul part yang benda tersengih tengok kita tidur tu.. haduiii
fatehaa fatehaa Apr 18, 2016
Memula tengok gamba yg kat atas tu blom loading. Lepas abes bace, scroll balek keatas, perghhh terus scroll balek ke bwh .. Terkejut betol ..
NurulSitiKirah NurulSitiKirah Dec 03, 2016
Pehh srs gigil laaa. Aku penah. Masa subuh LANGSUNG bebudak tak kejut weh! Bangun2 dorg dh siap gi sch. Aku mcm eh sialla. Terus amik barang dan mandi pesume. Bedesup gila! Kejam siak dorg