Byuntae Brother

Byuntae Brother

116K Reads 5.9K Votes 36 Part Story
sweet_ryan By sweet_ryan Completed

Jihyo paling benci kalau ada org masuk ke dalam biliknya. Termasuklah lelaki byuntae separuh gila itu, Song Joong Ki. Dia suka mmbuat adik tirinya marah. Sbb, Jihyo nampak makin comel bila marah mrah.. 

Song Joong Ki ialah seorang lelaki yang hopeless romantic yang mmpu mmbuat para wanita jatuh ke dalam tangannya dengan hanya beberapa minit saja. Tapi, dia jugak seorang pervert yang dibenci oleh Jihyo.

 Jap, bnci? Tak.. dia tak bnci... sbb, dia dah terbiasa dengan sifat byuntae lelaki itu. Hmm.. 

Jihyo ~ kau keluar dari bilik aku sekarang!!!

Joong Ki~ aku tak pernah anggap kau sbg adik. Saranghae, Song Jihyo.

Apa yang berlaku? Betul ke Joong Ki cintakan Jihyo?

pu3liyana1 pu3liyana1 Aug 27
What mane jimin kat gambar ade jimin tapi kat ff takde yang ade jungkook..memcarut doh
pu3liyana1 pu3liyana1 Aug 27
6+4 tak tahu?kalau hudak tadika jawap pon aku rase tepat jawapannya hahah
BusyGamers BusyGamers Aug 23
Well2... Same mcm kawan aq... 
                              Pemalas tp ttp genius org nyer...
                              *sorry my friend... Hehe
krmhalyh krmhalyh Oct 02, 2016
cara cerita tongkat dagu tdi mcm si joong ki ddk jauh . then tiba2 tumbuk
peanutaella_ peanutaella_ Aug 31, 2016
yes....ada geng..xtau knp..terasa kehilangan bila phone berjauhan..haha
farahjoefry farahjoefry Feb 17
Huhuhu.. best lah.. teringin nak tengok jongki byuntae dengan jihyo in reality.. conferm kene sepak terajang jihyo tu.. huhuhuhu.. kelakar lah pulak bila terbayang benda tu..