NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Byuntae Brother

Byuntae Brother

109K Reads 5.6K Votes 36 Part Story
sweet_ryan By sweet_ryan Completed

Jihyo paling benci kalau ada org masuk ke dalam biliknya. Termasuklah lelaki byuntae separuh gila itu, Song Joong Ki. Dia suka mmbuat adik tirinya marah. Sbb, Jihyo nampak makin comel bila marah mrah.. 

Song Joong Ki ialah seorang lelaki yang hopeless romantic yang mmpu mmbuat para wanita jatuh ke dalam tangannya dengan hanya beberapa minit saja. Tapi, dia jugak seorang pervert yang dibenci oleh Jihyo.

 Jap, bnci? Tak.. dia tak bnci... sbb, dia dah terbiasa dengan sifat byuntae lelaki itu. Hmm.. 

Jihyo ~ kau keluar dari bilik aku sekarang!!!

Joong Ki~ aku tak pernah anggap kau sbg adik. Saranghae, Song Jihyo.

Apa yang berlaku? Betul ke Joong Ki cintakan Jihyo?

krmhalyh krmhalyh Oct 02, 2016
cara cerita tongkat dagu tdi mcm si joong ki ddk jauh . then tiba2 tumbuk
afqh_hyo afqh_hyo Apr 08, 2016
Mula² dh best apatah lgi pertengahan dn pengakhiran msti lgi best...x sbrnye😆
peanutaella_ peanutaella_ Aug 31, 2016
yes....ada geng..xtau knp..terasa kehilangan bila phone berjauhan..haha
farahjoefry farahjoefry Feb 17
Huhuhu.. best lah.. teringin nak tengok jongki byuntae dengan jihyo in reality.. conferm kene sepak terajang jihyo tu.. huhuhuhu.. kelakar lah pulak bila terbayang benda tu..
meaplesyrup meaplesyrup Dec 13, 2016
ikr badan rasa macam takde roh bila tak dapat pegang handphone