Fuck you

Fuck you

71.7K Reads 2.8K Votes 46 Part Story
storywriterkid By storywriterkid Completed

Alison er en normal jente, selv om hun har gått gjennom mange problemer med familien sin. Hun går på high school, og går på samme skole som Nate Collins. Skolens badboy, og mest fryktede. 

Hva skjer når deres veier krysses?

---
Jeg stirret kaldt inn i de mørke øynene hans. Øynene jeg en gang hadde falt for, selvom jeg hadde lovet meg selv flere tusen ganger at jeg ikke skulle falle for. 

"Jeg hater deg." Stemmen hans var hard og tydelig.

"Og jeg hater deg." Svarte jeg så kaldt jeg kunne.

Munnen hans rykket til, og han kom et skritt nærmere. Jeg kunne kjenne pusten hans i fjeset mitt. Nate så ned på leppene mine før han lente seg fort mot meg. Leppene våre møttes og jeg la armene mine forsiktig rundt nakken hans. Han plasserte to sterke armer rundt midjen min og dro meg helt inntil han. En varm følelse spredte seg i hele kroppen min. 

Jeg visste at jeg for alltid kom til å angre på at jeg kysset han, men akkurat da spilte det ingen rolle. Alt jeg brydde meg om var han. Han som hadde kommet inn i livet mitt, og ødelagt det. Flere ganger.
---

~Uredigert~

ADVERSEL: MYE banneord!!!

Nr. 3 i Romantikk 25. September 2016
Nr. 1 i Romantikk 3. Desember 2016

  • badboy
  • fuckboy
  • fuckhim
  • fullført
  • love
  • romantikk
23almyo 23almyo Apr 10, 2017
Verdens mest populære boka tror jeg hvor mange år er du sweetreaderxoxo?!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????!!?!!?!?!?!?!?!?!?!?
23almyo 23almyo Apr 10, 2017
Ja den var veldig hyggelig og kanskje også litt mer om deg delv
sweetreaderXOXO sweetreaderXOXO Aug 01, 2016
Veldig bra, gleder meg til å lese neste kappitel i morgen kveld ( sparer på dem for dette var sykt bra!)
BadBitchHumor BadBitchHumor Oct 14, 2016
Så du mene at broren til Alison prøvde å voldta henne når hu va 10? Og han va 11? Siden han forlot jo de når hu va 10..?
booksandescape1 booksandescape1 Jun 11, 2016
Sykt bra, du er kjempeflink til å skrive!! Kunne du også ha tatt en titt innom min historie, og kanskje til og med gitt meg en vote?? Hadde i alle fall satt kjempe mye pris på det<3