fakta

fakta

313K Reads 28.1K Votes 77 Part Story
iman By -gugibuu Updated Dec 10

Wujudnya fakta pelik. Lepas baca, mesti ada yg sedih sampai nak bunuh diri or geram sampai nak hentak kepala kat dinding.

  • fakta
  • gembira
  • geram
  • jiwang
  • sentap
Berjam² iron tudung, sekali tarik dah lusuh. Memang aku tampar² la kalau aq kena💩
luciferbish luciferbish Dec 06
Lol aq baca pun kuat  sampai classmate dh Tak focus  
                              Semua gelak je
luciferbish luciferbish Dec 06
Pompuan pun same je 
                              
                              Punya aq iron ko tarik 
                              ╭∩╮(-_-)╭∩╮
rae_kookie rae_kookie Apr 15, 2016
Ok yg ni betul tapi rae tak gelak mcm pontianak rae gelak mcm perempuan melayu terakhir😂😂
Haz_Walker Haz_Walker Jun 24, 2016
Memang betul pun....perempuan memang anti kalau ada orang pegang tudung yang dia baru iron
ChayoLeoz ChayoLeoz Apr 08, 2016
Yaaa, memang btol tu hbis ksut nnti mcam mna mmng bukan lagi cair taik telinga, telinga yg cair