© Innocent Husband & Byuntae Wife + K.t.h

© Innocent Husband & Byuntae Wife + K.t.h

106K Reads 4.8K Votes 22 Part Story
ynnl. By ynnlblacky Completed

Aku Min April . Umur aku 17 tahun beb . Aku ni manja terlebih dan perangai macam budak - budak . But , sebudak - budak aku pun , aku ni byuntae tahap kritikal kau xD . 

Satu hari , Sir Kim Taehyung masuk ke high school aku dan dia telah berjaya mencuri hati aku . Aku suka kat dia ! Dan sehinggalah family kitaorang satukan kitaorang .

Sir Taehyung benci sangat kat aku sebab bagi dia aku ni tetap student dia dan bukannya wife dia . Dia suka dan cintakan Miss Taeyeon sebenarnya . Dan perkahwinan kitaorang ni dia anggap adalah satu penghalang antara dia dan Miss Taeyeon . Tapi , ada aku kisah ? Aku akan tetap curi hati dan cinta Sir Taehyung .

Tapi disaat cinta Sir Taehyung mula berputik pada aku , wae aku rasa macam benci kat dia pulak ya ? Nak tau ? Kenalah add kat library . Jangan tak add xD .

"Jangan terlampau yakin Min April . Saya tetap anggap kamu tu student saya , tak lebih dari tu ." -Taehyung.

MochiChi_ MochiChi_ Oct 16
Aku konfius.. ni byun je gatal..? Kee.. sama je maksudnyee😂😂