She is a spy? (Voltooid)

She is a spy? (Voltooid)

135K Reads 6.5K Votes 71 Part Story
Meike By zoeloe_shadow Completed

beschrijving:
  
"Wat heeft jou zo gemaakt?" Vraagt hij plots. Ik sta verbaasd van zijn vraag. "Was het die gast die je aan de telefoon was? Je vriendje?" Vraagt hij verder. "Nee en hij is verdomme mij vriendje niet! Snap dat nou eens!" Roep ik gefrustreerd. "Wat dan? Want je kan nooit zo van jezelf zijn. Je werd zo gemaakt. Je hebt een groot geheim achter je en die wil ik weten."
   
"Dit gaat je verdomme niks aan! Je probeert aardig te zijn en een 'vriend' van me te worden om zo alles uit mij te halen. Dan laat je me stikken, omdat je hebt wat je wilt. Ik ken zulke mensen als jou wel. Ik heb verdomme geen geheim en al zal ik die hebben, die zal jij nooit weten! Ik hoef geen mensen in mijn leven. Uiteindelijk kan je alleen nog maar op jezelf vertrouwen." Roep ik uit.

∞∞∞∞∞∞
  
Hey ik ben Brooke. Ik ben 17 jaar. Mijn ouder zijn vermoord door een drugshandelaar. Daardoor kwam ik in een pleeghuis. Op mijn 17e moest ik er weg en kwam ik in een huis terecht die ik moest delen met iemand. Ik moet je nog wel iets vertellen.
  
Ik ben een spion. Ja je hoort het goed. Mijn vader was de beste spion in jaren. Hij heeft mij alles geleerd. Mijn ouders moesten achter hem aan, maar hebben het niet gered. Ik was kapot nadat ik dit gehoord had. Dave was de enige die ik nog had. Hij zorgde voor mij en ik zag het leven weer een beetje voor mij. Ik ben weer door gegaan met trainen.
  
Het enige wat ik wil op dit moment is wraak. Ik zal wraak nemen voor mij ouders. Hij zal zo hard leiden dat hij gesmeekt had dat hij dit nooit gedaan had. Ik neem mijn wraak. Kosten wat het kost.
  
Wil je weten wat er verder gebeurd in mijn 'prachtige' leven? Lees dan dit boek.

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
  
 Zoeloe_shadow: Niks mag zonder mijn toestemming gekopieerd worden of iets in die richting.

Waarschuwing: Er komt veel geweld in voor. Er zitten seksuele getinte scènes in.

Gemiddelde hoofdstuk lengte: 1300 woorden
  
 Hoogste rank: #1 in mysterie/thriller

 • angst
 • haat
 • liefde
 • opdracht
 • problemen
 • samenzwering
 • schietpartijen
 • spion
 • verraad
 • vertrouwen
 • woede
 • wraak
Roelle08 Roelle08 May 11, 2017
Ja dat is ook een mogelijkheid ja. Ik had het effe niet aan zien komen opzich
xAnoukBruijn xAnoukBruijn Aug 08, 2017
Ben ik de enige die zijn droge reactie geweldig vind?😂 'Heb je mij afgeluisterd!' Zijn droge reactie: 'Ja.' 😂 Ok ik ben raar😂😂
Volybear Volybear Jul 17, 2016
NEneennenenene, niks extra hoofdstuk :P ik je moet op ook vandaag updaten :P
JanaDeLetter JanaDeLetter Oct 10, 2016
Ik was aan het lezen en heb een klein foutje gevonden er staat hun zijn ook spionen mischien kun je beter ze zijn of zij zijn
NaomiterBorg NaomiterBorg Mar 04, 2017
Srry als je vindt dat ik zeur maar hun moet je vervangen door zij/hen. Ik zeg dit alleen maar om je te helpen!! En voor de rest is je boek echt superleuk!!!
JanaDeLetter JanaDeLetter Oct 10, 2016
Je gebruikt wel vaker hun als het ze of zij moet zijn maar voor de rest goed geshreve