[Slow Update]When The Devil In Love [18++]

[Slow Update]When The Devil In Love [18++]

18.5K Reads 414 Votes 5 Part Story
ελλ φιεΙα By Kai_Lah Updated May 01, 2017

Kim Jongin atau dikenali sebagai Kai adalah seorang yang berkuasa di Korea kerana kekayaannya yang tidak dapat ditandingi oleh sesiapapun .Dia juga merupakan seorang yang kejam dan akan melakukan apa-apa sahaja untuk mendapatkan sesuatu walaupun dengan cara yang terkeji iaitu  membunuh.

Tzuyu,sang gadis cantik yang malang masuk kedalam perangkap licik Kim Jongin,Tzuyu merupakan yeoja yang dapat menaikan gairah batin Kai setiap kali Kai melihatnya.Dan selama 3 tahun juga Kai diam-diam mengawasi gadis yang telah dicop sebagai miliknya.

Bagaimana jika Kai dengan fikiran liciknya menganiya keluarga Choi demi mendapat Tzuyu?adakah Tzuyu akan menerima Kai dalam hidupnya atau sebaliknya?bagaimanakah kesudahan ini?bahagia atau sebaliknya?kalau nak tahu bacalah!jangan lupa vote dan komen.

💞

"Andwae!!lepaskan aku tak guna! hiks..aku benci kau!"

"Kau akan jadi milik aku selamanya"

"Katakan jika aku patut berhenti, Zuyu- ya. Cuma itu seperti tidak mampu. Tapi, aku akan cuba untuk berhenti."

"Lakukanlah"

"Aku sebenarnya dah tahu yang kau tipu aku sebelum aku balik dari Irlandia. Aku cuba bersikap baik, ajak kau makan tengahari bersama dan pergi bercuti ke Siena. Tapi sial! Kau buat semuanya bertambah sulit. Kau buat aku tidak dapat tahan diri and see...that thing hurting you baby.. Sesuatu di dalam perut kau yang membuat kau selalu sakit!. Aku akan menghapuskannya."

"Dia anak kau Kim Jongin! Berfikirlah positif!!"

  • byuntae18
  • ego
  • kai
  • kekerasan
  • tzuyu
0tokea 0tokea Mar 29, 2016
Waaa palli update author! X sabarbnak tunggu chap seterusnya sebab author guna fav bias xD. Palli Nae