Släpp aldrig taget

Släpp aldrig taget

96.3K Reads 5.5K Votes 43 Part Story
delenainmyheart By delenainmyheart Updated Oct 19, 2017

"Du kan stanna. Men bara för en natt"

Ett vitt, bländande leende sprids på hans läppar. "Fine. Bara för en natt."

***

Okej. Låt mig erkänna att jag aldrig varit särskilt duktig på matte. I sjuan fick jag underkänt på hälften av alla proven och i början av gymnasiet satt jag som ett frågetecken och stirrade på tavlan. Bara för att jag bär glasögon gör det inte mig till automatiskt smart. 
Men jag behöver inte vara ett snille för att veta att oddsen att en sjuttonårig, något berusad och vettskrämd kille gör inbrott i min källare under en stormig natt inte är särskilt stor. Faktum är att det är en sån liten odds att det inte bör hända. Men guess what? Det hände. Vem som fick städa upp röran? Jo, jag.

Denna sjuttonåriga kille förändrade mitt liv. Både till det bättre och det sämre. Det är konstigt, eller hur? Att en enda person kan ändra så mycket. Men det var vad han gjorde. Han med blodiga knogar och piercing i läppen. Han som smög ut under natten och dök inte upp förrän i gryningen. Han som dolde farliga, motbjudande hemligheter under det där självsäkra leendet. Han förändrade precis allting. 

Men vem var han? Och var kom han ifrån? De frågorna låg brinnande i huvudet på mig. De hindrade mig från att äta, tänka, sova. Och det, blandat med min nyfikenhet, fick mig att lära känna den pojke med alla hemligheter.

Och inte bara det. Det värsta av allt drabbade mig: Jag blev förälskad

I någon som inte kunde älska tillbaka...

VARNING: Denna berättelse innehåller våld, sex, sprit och annat som kan anses som stötande eller störande. Läs på egen risk!

 • kärlek
 • romance
 • spänning
 • tonår
 • tonårsromaner
YoonSeokinmyheart YoonSeokinmyheart Apr 06, 2017
Tar alla risker när det gäller dina böcker bc i loove them❤
Silwilwarin Silwilwarin Apr 15, 2017
OMG! Du är tillbaka! 🙌🙌🙌 Hade slutat läsa på wattpad men så tittar jag in o ser en ny story av dig!😃❤
SameOldMarshmallow SameOldMarshmallow Nov 09, 2016
KRAAAAAAAAAAAM ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
SnabelA SnabelA Jan 04, 2017
Ihhhh missade att du har gjort en helt ny bok, omg, ohh va bra att du mår mycket bättre har saknat att läsa dina underbart bra böcker!❤️❤️
emmaamelie emmaamelie Dec 01, 2016
HERREGUD JAG HADE SLUTAT HELT ATT LÄSA PÅ WATTPAD BARA FÖR ATT DU SLUTAT 
               SÅ LOGGAR JAG IN SÅDÄR RANDOM
               AT THIS IS WHAT I SEE
               faojp<aoakopzökaåpfgaz
AngelicCharm00 AngelicCharm00 Dec 19, 2016
Läste din profil "avgudar bl.a MJ" nu avgudar jag dig på en helt ny nivå. Härligt att ha dig tillbaks lycka till med gymnasiet ocj fortatt skrivande :3