[C]Aku Musuh Sejati Suamiku

[C]Aku Musuh Sejati Suamiku

358K Reads 1.2K Votes 3 Part Story
Ice Bear By salmah26tahun Completed

Suami orang kaya tapi isteri orang biasa-biasa saja.Suami anak dato tapi isteri anak nelayan.Suami kerja di bangunan 5-6 tingkat tapi isteri kerja tempat panas jual sayur kangkung 

Sebab darjat si isteri rendah,bukan anak orang kaya,si suami pun benci. Dia apa jugak,perempuan pakai tudung hajra yang tak seberapa dan pakai pakaian lusuh 

Suami,anak dato terkaya.Bapak dia peguam terbesar dan terkaya.Dia kerja tempat ber ' aircone',rumah besar macam istana.Dah lah sempurna dari segi pakaian,kehidupan dan wajah,apa orang kata cukup package  

Apabila dua pasangan yang berlainan kehidupan ni terpaksa dikahwinkan disebabkan satu accident melibatkan maruah dan nama keluarga apa yang akan terjadi?

"Eh perempuan,pergi berambuslah. Kau ni dahlah busuk macam bau pasar"
- Izzat Haritz - 

"Kenapa awak selalu kutuk saya dan keluarga saya?,apa salah saya sampai awak benci sampai macam ni?,sebab saya ni orang susah,sebab saya jual sayur dekat pasar"
- Nana Imani - 

"Ehhhh,jangan sentuhlah!"

Aduh aku ni bkn la peminat kpop..
                              Terpaksa google nama ni utk imagine rupa dia..
Hai baca ceritaku juga dong "Stay With Me". Jangan lupa vote dan commentnya --> @muh_hernanda