The Witch Girl(MalayFanFiction)[Hiatus]

The Witch Girl(MalayFanFiction)[Hiatus]

17.9K Reads 1.1K Votes 16 Part Story
Nissia Manyie Edward By NissiaManyie Updated Sep 22

Witch??
Haha...mahluk yang paling berkuasa di dunia.Begitulah juga dengan Song Ji Hyo iaitu pelajar baru Moon Academy.Song Ji Hyo ialah witch yang telah hidup selama 800 tahun.Namun,menyembunyikan identiti sebenarnya kerana dia sasaran orang jahat untuk menjadikan dia evil witch queen...

Saranghae-Baekhyun

No no...you can't...-Ji Hyo

Shall the evil one will be rise-??

(A/N:Satu lagi fanfic yang mengarut daripada author.Semua ini hanyalah imaginasi dan idea daripada author.

(2ndFanfic)

Start:16/3/2016
End:-


(TYPO bersebaran)

Dialog okey gak..novel pun cantik jga..hua konfius nak pilih😥😥😥
                              Novelog=novel+dialog..ciaciacia😂😂😂😂 novel..Yehet!! 😄😄
sweet_ryan sweet_ryan Apr 13
tak nak.. aku nak panggil kau author.. anw, nice story.. kipidap.. cuma depan dia tu lambat sikitlah.. but it is ok.. sbb aku percaya after this.. chapter ke dua ni mesti lebih best.. fighting, author!!!
Ok2...malam ni author update sebab author nak siapkan kerja rumah author dan susun buku
Apa maksud ulzzang????? (Soorryla....saya jenis katak bawah tempurung)
Dalam bentuk novel boleh tak? Sebab kalau dalam bentuk dialog tak best sangat