NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
CIKGU PALING PELIK

CIKGU PALING PELIK

44.2K Reads 1.9K Votes 15 Part Story
little tiger By wnnsfr Completed

Amende ni! Bapak pelik cikgu ni... ada ke pakai sweater kat tengah court basketball! Denda masukkan jari dalam hidung kawan kalau failed! Bercerita fasal plastik sampah dua masa dan banyak benda yang sepatutnya cikgu tak buat. Haih! Hud dan Fasha redha mendapat guru seperti dia.

"Sir, sir jangan macam ini sir, sir tak boleh campurkan hal peribadi dengan hal kerja. Saya kenal sir,"- Fasha

"Tapi kau memang nak kan macam ni?" - Sir Aiman Malique

Keadaan lebih rumit lagi apabila Hud mendapati Fasha melakukan banyak kesalahan terhadap Sir Aiman dan dia menawarkan diri untuk membantu.

26 Dec 16 - 9 in Humor.

Wah!!! Lawak nye... Tapi, ssh la klu dpt ckgu mcm tu...😂😂
w4w4_00 w4w4_00 Mar 26
ni kalau kelas aq buat gitu abeh pemadam papan hitam tu melayang sorang ke sorang 😂
httpnajwa httpnajwa Jan 21
Bapak ah merapu sir nii...Jentik-jentik pun dia lukis 😂 aq jentik ko karang
naegahoshhhhh naegahoshhhhh Oct 28, 2016
Heyyyy girl its meeee hohohohoho aniss hot kat wattpad 😆😆😆😆😆😆😆😆
- - Jan 02
uish pandai gilew cikgu lukis semua binatang...part paling musykil,, mcm mana rupa jentik jentik yg dia lukis~..😮😮
nur_raihan nur_raihan Jun 10, 2016
Emjih so sporting. Kalau my class 'assalamualaikum sir jan rafi hensem' tak gitu @izzz29