[C]You Are Special

[C]You Are Special

12.4K Reads 878 Votes 16 Part Story
_ChoJeo_ By Yukook_Kookju Completed

Imagine korang berjumpa dengan werewolf boy yang babyface but tak pandai senyum -_-. Nyampah bukan? Dahlah paksa suruh tolong secara tiba-tiba.
  
  Itulah yang dirasa oleh Choi Yuna aka Yuju yang terpaksa untuk membantu Jungkook salah seorang werewolf yang meminta bantuan dari Yuju diikuti ahli yang lain. 
  
  Sepanjang Yuju membantu Jungkook,banyak perkara-perkara aneh berlaku ke atas Yuju termasuk falling in love with werewolf. Are you kidding me? 
  
  Sehinggalah terbongkarlah satu rahsia yang Yuju tidak tahu tentang keluarganya.
  
  [COMPLETED]

Unnie cerita nie cam vampire flower l
                              Kan.ke apa ke benda tajuk cerita tu..tapi dia korea punya..jungkool a.k.a Louise kan..
HajarEdwina HajarEdwina Sep 10
😒😒😒 oppa apake benda? U r my oppa but a hyunf to Kookie. 😑😑😑
adleena2001 adleena2001 Nov 20
Ni cam citer vampire flower je.. saya ada lagi citer dia...episode demi episode