NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
BTS Imagine ( Byuntae )

BTS Imagine ( Byuntae )

88.4K Reads 1.3K Votes 11 Part Story
Wanna One By Isya_byun_storyline Updated Mar 07

Imagine ni mmg 100% byuntae and 18 +++..so kalau sape bkn otak yang byuntae..saya mintak jangan baca..kalau nk baca jugak terserah la tapi kalau dh baca tu kau jangan pula menggatal nk bash..kn x pasal-pasal kau masuk kubur awal..

Hmm.. Yg ni adik2 Jgn bace eh ~ Hahaha , dh terlmbt , sudh bcs pun *laughing* WEIRD -_-
Hmm... sbo je lah .. Xpe , sometimes rezeki dtg , Jgn Di tolak ! HAHAHA
ChangEumJeong ChangEumJeong Nov 29, 2016
Dia Mmg lah x pe , kau tu pulak mcm mane ? Kau perempuan kot .. kalau jimin , Mmg tak yah lah kau nk bimbang ~ Alahai ..
ChangEumJeong ChangEumJeong Nov 29, 2016
Lah , hari hujan kau mahu lagi nk bagi dia Minum air Sejuk ? Mati beku lah gadis tu Nanti , jimin.. Hahaha
ChangEumJeong ChangEumJeong Nov 29, 2016
Ape ke banggang kau ni *laughing louder* Asal x juak mahal kit .. Tunggu smpai jimin sendiri Yg paksa and tarik kau ! HAHAHA
ChangEumJeong ChangEumJeong Nov 29, 2016
Jp , time ni dia dh pakai Protection tu ke x ? Alamak .. mengandung lh Nanti budak tu~