BTS Imagine ( Byuntae )

BTS Imagine ( Byuntae )

63.9K Reads 1K Votes 9 Part Story
IsyaMochi_ By Isya_byun_storyline Updated Jan 04

Imagine ni mmg 100% byuntae and 18 +++..so kalau sape bkn otak yang byuntae..saya mintak jangan baca..kalau nk baca jugak terserah la tapi kalau dh baca tu kau jangan pula menggatal nk bash..kn x pasal-pasal kau masuk kubur awal..

ChangNaYeol ChangNaYeol Nov 29, 2016
Dia Mmg lah x pe , kau tu pulak mcm mane ? Kau perempuan kot .. kalau jimin , Mmg tak yah lah kau nk bimbang ~ Alahai ..
ChangNaYeol ChangNaYeol Nov 29, 2016
Lah , hari hujan kau mahu lagi nk bagi dia Minum air Sejuk ? Mati beku lah gadis tu Nanti , jimin.. Hahaha
ChangNaYeol ChangNaYeol Nov 29, 2016
Ape ke banggang kau ni *laughing louder* Asal x juak mahal kit .. Tunggu smpai jimin sendiri Yg paksa and tarik kau ! HAHAHA
ChangNaYeol ChangNaYeol Nov 29, 2016
Jp , time ni dia dh pakai Protection tu ke x ? Alamak .. mengandung lh Nanti budak tu~