BTS Imagine ( Byuntae )

BTS Imagine ( Byuntae )

80.2K Reads 1.2K Votes 5 Part Story
Mrs. By Isya_byun_storyline Updated Mar 16, 2016

Imagine ni mmg 100% byuntae and 18 +++..so kalau sape bkn otak yang byuntae..saya mintak jangan baca..kalau nk baca jugak terserah la tapi kalau dh baca tu kau jangan pula menggatal nk bash..kn x pasal-pasal kau masuk kubur awal..

  • byuntae
  • jimin
  • kpopperz
  • reen
  • storyline
ChangEumJeong ChangEumJeong Mar 23, 2017
Hmm.. Yg ni adik2 Jgn bace eh ~ Hahaha , dh terlmbt , sudh bcs pun *laughing* WEIRD -_-
ChangEumJeong ChangEumJeong Mar 23, 2017
Hmm... sbo je lah .. Xpe , sometimes rezeki dtg , Jgn Di tolak ! HAHAHA
parkminamochi parkminamochi a day ago
ya allah, mentang2 jimin ckp dia pakai protection kau ok jerr?! gilelah kau
ChangEumJeong ChangEumJeong Nov 29, 2016
Dia Mmg lah x pe , kau tu pulak mcm mane ? Kau perempuan kot .. kalau jimin , Mmg tak yah lah kau nk bimbang ~ Alahai ..
ChangEumJeong ChangEumJeong Nov 29, 2016
Lah , hari hujan kau mahu lagi nk bagi dia Minum air Sejuk ? Mati beku lah gadis tu Nanti , jimin.. Hahaha
ChangEumJeong ChangEumJeong Nov 29, 2016
Ape ke banggang kau ni *laughing louder* Asal x juak mahal kit .. Tunggu smpai jimin sendiri Yg paksa and tarik kau ! HAHAHA